Mindegy mikor kezdem el szedni a barátcserje kapszulát? Menzesz előtt, után akármelyik napon elkezdhetem?
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 08:40
11/26 Mara Acoma válasza:
Igen. Nekem is ő adta be. Bár a gyuszik elmúltak, baba nem lett mert nálam hormonális bibik vannak.
12/26 anonim válasza:
ÉS mindenképp a popsiba kell? A combba nem lehet?
13/26 Mara Acoma válasza:
Nem popsiba megy, hanem az izomba, kicsit feljebb.
14/26 anonim válasza:
Nagyon köszönöm! Bár már előbb ismertem volna! Nagyon szeretnénk kisbabát és ez az utolsó reményem!!
15/26 Mara Acoma válasza:
Ne mondj ilyet:) Remény mindig van. Mi másfél éve próbálkozunk, beszedtem már mindent, beadtak már mindent, még sincs. De LESZ! Tuti:) Nem adjuk fel!
16/26 anonim válasza:
Mi is másfél éve! De ha a hormonokkal van baj, azt gyógyszerrel tudják kezelni! És utána lesz baba! :)
17/26 Mara Acoma válasza:
18/26 anonim válasza:
Nekem 30 napos pont a ciklusom, akkor arra szedjem?
19/26 Mara Acoma válasza:
Olvasd el a cikket, minden le van írva:)
20/26 anonim válasza:
Elolvastam, azt írják, ha több mint 28 napos a ciklus. Nekem pont 30. Mindenesetre ezt az injekciókúrát elkezdem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!