Terhesség jele lehet ha nincs székletem? Vagy a palástfű tea okozza? Valaki tapasztalt már ilyet?
Figyelt kérdés
Már 2 napja nincs székletem.hashajto segítségével volt .mitől leht?terhesség jele lehet?Vagy a palástfű tea okozhatja?2009. júl. 1. 16:51
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez nem a terhesség jele.A palástfü nem okoz ilyen panaszokat.Valami más lehet.Nem lehet hogy nagyon szeretnéd a babát,és szorongsz hogy most mi lesz?A szorongás,stresz az okozhat szorulást.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Nem szedsz véletlenül valami terhesvitamint?
Nekem a vitamin mellé az orvosom tanácsolta plusszba még a folsavat, ami székrekedést okoz, és kb. egy hete nem voltam wc-n. :(
Nem hinném, hogy feltétlenül terhesség jele, de mindenkinél másképp jelentkezik, valakinek pl. hasmenése van.
Mikorra nem várod?
3/5 anonim válasza:
10 hetes vagyok, vagy 2 hete 4-5 naponta megyek csak wc-re. A terhes vitamint pedig már 5 hete szedem, úgyhogy nálam szerintem nem függ össze. A terhesség előtt inkább hasmenéses voltam. De tényleg nem tudom összefügg-e.
4/5 A kérdező kommentje:
Szia 9.ére nem várom.
2009. júl. 2. 13:53
5/5 anonim válasza:
Más tüneted nincs? Nem hinném, hogy a tea okozna ilyen tünetet. Esetleg nem ittál annyi folyadékot, vagy másképp táplálkoztál, vagy tényleg babó van a dologban. :) Kívánom, hogy így legyen!!!!
Drukkolok, hogy babás legyél!
(2.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!