Napjában többször élesen beleszúr a méhembe, mintha tűt szúrnának bele. Mindig ugyan oda, kicsit jobbra, majdnem középen. Meg kell állnom, olyan éles fájdalom. Ez lehet a babától?
Figyelt kérdés
Már vártam babát, de 5 hónaposan elvetéltem. Most ugyan olyan tüneteim vannak, fáj a mellbimbóm, szinte ég, iszonyú álmos vagyok folyamatosan, és feszül a méhem a pé óta, mintha "nem férne el". A kisfiamnál is ez volt, de a hasszúrkára nem emlékszem. Érez valaki így, aki babát vár? Tesztet csináltam, de túl korai volt, most már várok péntekig, akkor kell megjönnie. Illetve nem. :) Köszönök minden választ.2009. júl. 1. 08:21
1/6 anonim válasza:
Ilyen tüneteim voltak a kisfimnál nekem is! Nekem nem tűszúrásnyi fájdalom, hanem inkább olyan, mint mikor "kést forgatnak" a méhemben! Iszonyat vacak érzés, nekem is meg kell állni, de a legjobb az, ha 10 percre lefekszem, vagy leülök. Én ezt az érzést akkortól kezdtem érezni mikor szerintem "megfogant manóm". Ez kb peteérés körül lehetett, de én a peteérést másképpen érzem, mert akkor hol az egyik, hol a másik petefészkem szúr egy kicsit, nem pedig ilyen elviselhetetlennek tűnő fájdalommal, mint legutóbb...Sokan kételkednek ilyenekben, mert állítólag "nem lehet érezni". Nos, nekem azóta megszületett a kisfiam, aki júli 8-án lesz egy éves. Most is érzek ilyen has szúrkálást, de nekem még a nemvártig van kb 2 hetem! Szóval...én reménykedek és addig még dolgozunk a baba projekten!:) Remélem összejön, mert rettentően szeretnék ismét terhes lenni, és most egy kislányt(?) szülni...De ez végül is most már édes mindegy. Jah, a teszttel én annó a kimaradt mesi napján teszteltem. Annó, alig látható eredményt kaptam...Valóban érdemes megvárni az elmaradt mensi utáni pár napot. Ha péntekre nem várod, és nem is jön meg, sztem vasárnap már tesztelhetsz. De még a nagyon halovány teszi is pozitív!:) Szurkolok! ÉS utána mondd el mi volt!
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem csak egy pillanatig tart a fájdalom, de nagyon éles. Remélem mindketten babát várunk! Szorítok! :)
2009. júl. 1. 08:43
3/6 anonim válasza:
Veled egy cipőben járok.
Nekem úgy szúr bele a hasamba, mint amikor futsz és szúr az oldalad, de nekem is középtájon...
Első Clostis hónapom, remélem, most sikerült!!!
Neked is szorítok!
4/6 A kérdező kommentje:
Remélem pár nap múlva mind boldogan nézegetjük a + tesztünket!!!! :)
2009. júl. 1. 10:29
5/6 anonim válasza:
2. vagyok
Én is remélem!!:)
Majd írj!!
6/6 A kérdező kommentje:
Oké! Jövő héten írok! :)
2009. júl. 1. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!