Mire jó a palástfű és a cickarfark tea?
google-ban ha rákeresel mindent leírnak róla!
A cickafark fű segíti a peteérést,tehát mensi után peteérésig ezt kell inni!Reggelente,2-3 decis bögrébe 2 kávéskanálnyit kell leforrázni!Gyógyszertárban 300 valahány forint egy zacskó!(vagy valami ilyesmi,nem emlékszem pontosan)
A palástfüvet peteérés után kell inni,mert ő meg a nyálkahártyát segíti megvastagítani hogy a baba jobban be tudjon ágyazódni!Ebből szintén reggel kell inni és ez is 200 körül van a gyógyszertárban!
Viszont!!!!!
Ha rendesen mensizel,rendszeresen megjön,NEM szabad teázni!Ezek a teák arra vannak kitalálva hogy a rendszertelen ciklusokat,peteérést helyre rakja!A rendszeres menstruációt felborítja!
Ha van még kérdésed írj és válaszolok!
belinkeled a görbéidet?
A mensid az nem baj ha 5 napos és erős!Nekem is olyan!
A mensi nemcsak hogy nem baj, hanem nagyon is jó, ha 5 nap és erős....az lenne a gond, ha gyengécske és hosszú lenne.
A hőmérőzéssel kapcsolatban pedig ne aggódj, rengeteg minden van, amitől megugrik vagy leesik (kevés alvás, alkoholt ittál, mérés időpontja stb)...szóval abban nem igazán lehet bízni, csak irányadó.
Én ittam cickafark és palástfű teákat! Cickafarkat a menstruáció végétől peteérésig, onnantól pedig a palástfüvet a menstruációig. Vérzéskor szünet. Nekem is volt egy kis ingadozás a ciklusomban, igaz minden hónapban megjött. 28 és 36-37 napok között ingadozott. Peteérést is éreztem, szúró, tompa fájdalom, és a folyás alapján. Én a 9. hónapban kezdtem el teázni, mondván: ha bekavar, hát majd abbahagyom, ezen nem múlik, eddig sem jött össze a baba... Első hónap után persze elkeseredtem, mert sokan írták, hogy már első teás hónapban összejött! Aztán írt egy kedves válaszoló nekem, hogy legyek türelmes, mert ő azt olvasta, hogy pár hónap kell, hogy beinduljon a hatása. 3. hónap után szerettem volna szünetet tartani, de folytathattam a palástfű teát tovább, mert pozitívat teszteltem, és 6 hetes terhes vagyok :)
Nem tudom, hogy a tea tényleg ennyit segített-e, vagy csak most jött nekünk össze, de gyanús, hogy a tea adott egy löketet :) Én is sokszor olvastam itt, hogy bekavar a ciklusban stb., de én úgy voltam, egy próbát megér. Mindenki maga dönti el :)
Ja és én ilyen gyógynövényes boltba szoktam venni, párszáz forintért (kb 120 és 200 körül), de gyógyszertárban kaptam legutoljára palástfüvet, ott meg 700 körül volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!