Miért van az, hogy egyesek naponta belinkelik a görbéjüket?
Vannak akik mindennp, vagy naponta többször is belinkelik a görbéjüket, hogy szerintünk van-e esély?
Miért nem értik meg, hogy a terhes és a nem terhes görbe is ugyanolyan a mensi napjáig. aztán ha marad akkor terhes, ha leesik akkor megjön!
És nem attól függ, hogy 36.5 vagy 37 , hanem az egyén alaphőjénél kell magasabbnak lenni!
Egyáltalán, miért hőmérőzik az aki nem ért hozzá???
Én egyet értek a kérdezővel!
Van egy pár szánalmas nő már tényleg!
Köszönöm! Tudom, azért teszik fel a kérdést, mert pozitív választ várnak!
De azt nekik is tudniuk kell, hogy mi sem tudhatjuk, csak találgathatunk.Az esély minden görbénél 50 %
Akkor minek feltenni? Senki nem fogja tudni megmondani, hogy az utolsó x napban mekkora lesz a hője, hogy pontos 100%-os választ tudjon adni!
kétszer még oké de nem naponta húszonkétszer!
Ja és nem idegesít, hanem szánalmat érzek írántuk, meg röhögök azon, hogy olyanok, mint az óvodás gyerekek :-))
Igen sokan már tulzásba viszik,de ez a mai világ!Én ha akarnék megint babát sem hőmérőznék,nyukálnék magamnak stb
Ugyis akkor jönn a baba amikor ő akar,nem a Nők fogják eldönteni!!!! kivéve lombik!
Teljesen egyetértek a kérdezővel!!
A görbékből egyébként sem látszik, hogy már bekövetkezett-e a terhesség, csak miután már nem jön meg a mensi. Arra jó a hőmérőzés, hogy megnézzétek, hogy rendben van-e a ciklusotok. DE azt, hogy terhes vagy-e, azt nem tudod meg előre belőle. Akkor meg minek teszitek fel a századik "jól alakul a görbém?" kérdést. Teljesen igaza van a kérdezőnek, hogy a hasznos kérdések meg eltörpülnek mellettük. Ha valaki felteszi a múlthavi görbéjét és azt kérdezi, hogy rendben van-e a ciklusom, az oké, de terhességet nem lehet előre megállapítani belőle. Mert mégha látszik is, hogy volt rendesen tűszőrepedés, még akkor sem biztos, hogy összejön a baba.
Egyébként én sem idegesítem magam miatta, csak szánalmat érzek ezek az emberek iránt. És ha ennyire rágörcsölnek, akkor sokkal nehezebben fog összejönni nekik a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!