Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ártok azzal a szervezetemnek...

Ártok azzal a szervezetemnek h. ha minden nap iszok palástfüves teát?

Figyelt kérdés

Én cickafark teát nem iszom mar,de palástfű teát a honap minden napján iszok....

Sok helyen itt gyakorin azt olvastam h.csak 14 napig kell inni...

Baj h.mindennap ittam??

2012. máj. 31. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy komolyabban árthatnál vele, hiszen ezek csak gyógynövények, de egy normális ciklust nem érdemes vele felborítani.

És ha már iszod, akkor idd mindkettőt ahogy kell: peteérésig cickafark (1-14) utána palástfű. Ha belegondolsz, a palástfű a beágyazódást segíti, aminek az a peteérés előtt nincs értelme (lehet, hogy nincs is peteérésed abban a hónapban...ezért kellene azt is megerősíteni a cickával)

Én azt mondom, hogy ha jársz dokihoz, kivizsgálások-vérvételek vannak és esetleg még hormonokat is fogsz kapni, akkor nem érdemes ezzel bezavarni. Ha még nem tartassz ott, hogy dokihoz fordulj (mindenki máskor érzi a szükségességét), akkor persze lehet ezzel próbálkozni első lépcsőként.

2012. máj. 31. 15:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Én csak akkor kezdtem el inni, amikor már biztosan kiszabadult a petém(ultrahangon nézték) és mielőtt megjött azelőtt két nappal hagytam abba(én egy csészével ittam egy nap, mert írják, hogy májkárosító)!

Szerintem minden nap ne idd csak pétől!

Egy hónapban csináltam így, meg szedtem abban a hónapban e-vitamint is és abban a hónapban lettem babás! :)

28hkm

2012. máj. 31. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!