25mm-es tüsző nem túl nagy?
clostis hónapban vagyok, sose volt még peteérésem, most lett egy 25 milis és egy 15 milis. Ezt láttuk 2 napja, a doki azt mondta ma kapok tüszőrepesztőt és pénteken este kell együtt lenni.
Nem tul nagy a 25mm-es és túl kicsi a 15 miliméteres???
ma kaptam a repesztőt délben.
Mikor fog megrepedni a nagyobbik? Holnap hajlanban azaz péntek reggelre????? Vagy szombat reggelre? Merrt a doki at mondta, hogy ma csüt. megkapom és pénteke ste kell együtt lenni.
Tegnap is voltunk együtt, ma szünet és péntek este ujra.
Én nem kaptam repit, de nekem is stimulálják a tüszőimet. Előre szólok, nekem sajna még nincs baba; óvatosan éld bele magad!!!!!
Nekem volt hogy kicsit túlbuzgó volt a doktorbácsi, és 4 érett; 2 db. 34mm-es és 2 db. 22mm-es. Magától mind megrepedt, és mégsem lett semmi. Szóval a pici elég pici, de még összekaphatta magát, 18mm-től már tök jók. Azt hiszem 3 mm-t nőnek másfél naponta; vagy inkább fordítva...
A barátnőmnek is hasonlók voltak mint neked, és neki aztán a 2.-ból lett a baba (valószínűleg, ahogy számolgattunk, és a teszt is nagyon későn mutatta is). Most 25 hetes:) Szóval fel a fejjel, higgy a dokinak, nagyon mást nem tudsz tenni. És beszéld meg a pici tüsződdel, hogy ő is teszi a dolgát... Nagyon szorítunk neked; gondolom ezt mindenki nevében írhatom:)
2 év orvosi kezelés, lapar és closti hegyek merional szuri és mindezek tömkelege után 2 éve először van érett petém.
Legalább annyira örülök, mintha már baba lenne:) nekem már ez is haladás, hogy van petém:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!