Vannak itt 3babát tervező anyukák?
Hány évesek vagytok,milyen korúak a gyermekeitek?
Én 29vagyok és egy fiam és egy lányom van.6illetve 2évesek.
Nem tudom milyen könnyen fog a 3.baba összejönni,egyenlőre vitamint szedek.
Mi a harmadik babát tavaly májusban szóba hoztuk a férjemmel, hogy legyen-e? Egyéjszakás "kalandunk" után- mivel utána lebetegedett a férjem és kórházba került- de már meg sem jött, szóval ahogy rágondoltunk a 3. babára már jött is. :) Februárban meg is született. Most van egy négy évesem, egy két évesem- aki vasárnap tölti a kettőt- és egy közel 4hónaposm.
Mielőbbi babásodást kivánok én is! :)
Ikrekhez gratula.
Gratulálok minden háromgyerekes anyukának:))
Olvasva nektek milyen gyorsan sikerült egyre jobban azt hiszem nálunk van valami gond,hiszen az első 2 babám nekem is első hónapban sikerült.
Bár kivizsgáltak fél éve és akkor nem találtak semmit...
Annak az anyukának üzenem aki szintén 9hónapja próbálkozik,kitartás látod nem vagy egyedül:((
6-os válaszoló vagyok, ne aggódj a 3. nekünk is csak a 7. hónapban jött össze, az első kettő szinte azonnal :)
26 hkm
köszi,aranyos vagy:)
én is minden hónapban bizakodom,hogy talán most!
Azt se tudom mióta számoljam a próbálkozós hónapokat,mivel tavaly májusig szoptattam és a dokim azt mondta után van akinek fél év kell mire visszaáll a hormonháztartása.Rendes peteérésem csak szeptember körülre lett..
Ha így számolok akkor még csak a 6.hónapnál járunk...
sziasztok!
Azóta sem írtam ide.10 hónapos múlt a 3.babám,aki kisfiú lett.Végül a 10-11.próbálkozós hónapban sikerült:-) üdv mindenkinek!
Gratulálok!!!
Az én akkori 4hónapos kicsim is mindjárt két éves lesz már!!:))
Vajon a kis ikerek is hogy lehetnek, már ők is bőven egy évesek lehetnek!!!
Gratulálok mégegyszer!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!