Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak itt 3babát tervező...

Vannak itt 3babát tervező anyukák?

Figyelt kérdés

Hány évesek vagytok,milyen korúak a gyermekeitek?

Én 29vagyok és egy fiam és egy lányom van.6illetve 2évesek.

Nem tudom milyen könnyen fog a 3.baba összejönni,egyenlőre vitamint szedek.

2012. máj. 30. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mi a harmadik babát tavaly májusban szóba hoztuk a férjemmel, hogy legyen-e? Egyéjszakás "kalandunk" után- mivel utána lebetegedett a férjem és kórházba került- de már meg sem jött, szóval ahogy rágondoltunk a 3. babára már jött is. :) Februárban meg is született. Most van egy négy évesem, egy két évesem- aki vasárnap tölti a kettőt- és egy közel 4hónaposm.

Mielőbbi babásodást kivánok én is! :)

Ikrekhez gratula.

2012. máj. 30. 22:21
 12/16 A kérdező kommentje:

Gratulálok minden háromgyerekes anyukának:))

Olvasva nektek milyen gyorsan sikerült egyre jobban azt hiszem nálunk van valami gond,hiszen az első 2 babám nekem is első hónapban sikerült.

Bár kivizsgáltak fél éve és akkor nem találtak semmit...

Annak az anyukának üzenem aki szintén 9hónapja próbálkozik,kitartás látod nem vagy egyedül:((

2012. máj. 31. 11:32
 13/16 anonim ***** válasza:

6-os válaszoló vagyok, ne aggódj a 3. nekünk is csak a 7. hónapban jött össze, az első kettő szinte azonnal :)

26 hkm

2012. máj. 31. 12:31
 14/16 A kérdező kommentje:

köszi,aranyos vagy:)

én is minden hónapban bizakodom,hogy talán most!

Azt se tudom mióta számoljam a próbálkozós hónapokat,mivel tavaly májusig szoptattam és a dokim azt mondta után van akinek fél év kell mire visszaáll a hormonháztartása.Rendes peteérésem csak szeptember körülre lett..

Ha így számolok akkor még csak a 6.hónapnál járunk...

2012. máj. 31. 13:02
 15/16 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Azóta sem írtam ide.10 hónapos múlt a 3.babám,aki kisfiú lett.Végül a 10-11.próbálkozós hónapban sikerült:-) üdv mindenkinek!

2014. jan. 10. 13:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!!

Az én akkori 4hónapos kicsim is mindjárt két éves lesz már!!:))

Vajon a kis ikerek is hogy lehetnek, már ők is bőven egy évesek lehetnek!!!

Gratulálok mégegyszer!!!

2014. jan. 10. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!