Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez nagyon nagy baj? A mehszaja...

Ez nagyon nagy baj? A mehszajam kicsit fura, ugy ertem, hogy nem pont egyenesen folfele van, hanem kicsit oldalt.

Figyelt kérdés
Ez nagyon nagy baj? Es ha nyitott azt onnan erzem, hogy olyan mintha lenne egy kis horpadas rajta? Es az azt jelenti, hogy meg fog jonni?
2009. jún. 30. 15:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Mióta próbálkoztok kisbabával? Azt javaslom ne piszkáld a méhszájadat, nagyon nehéz megállapítani, hogy tulajdonképpen hogy is van, de én csak orvosi ajánlásra javaslom. A hőgörbézést is. Sok orvos van, aki pár hónap sikertelenség után ajánlja az ovulációs tesztet, a hőgörbét stb. Szerintem várd meg amég nem jön meg vagy megjön és tesztelj :):) Előtte kár tüneteket vagy jósjeleket keresni, csak elszomorítják az embert. Hidd el, ha jönni akar az a baba akkor jönni fog, talán anélkül, hogy észrevennéd az első hónapban :):)
2009. jún. 30. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!