Áttenné nekem valaki negatívba? Köszönöm előre is! Kepfeltoltes.hu/view/120530/foto__13__www.kepfeltoltes.hu_. Jpg
Figyelt kérdés
a 10 perc körül jött ki, halvány a csík és olyan, mintha látszana fehéren a teszt csínkak a helye és az egyik éle mintha elszíneződött volna. Ti is látjátok? Tudom, hogy 2 nap múlva kellene újat csinálni és hoyg fontos a dpo, de nem rendszeres a menzeszem, amúgy 28. napon vagyok a ciklusomba, de azt nem tudom, hogy mikor volt peteérésem. 2*1/2 meforalt szedek pco+ir-re egy hete.2012. máj. 30. 11:52
3/13 A kérdező kommentje:
a második linknél sem?
2012. máj. 30. 11:55
6/13 A kérdező kommentje:
szeritned ott van az a csík?
2012. máj. 30. 12:01
7/13 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de azon kívül, hogy látszik hogy hol a kontroll csík (hogy hol kellene elszíneződnie) nem látok semmilyen 2. csíkot. Ettől még lehet, hogy terhes vagy, nekem sem mutatta ki azonnal a teszt...de szerintem ezen teszt alapján nem igazán lehet eldönteni. Minden esetre drukkolok!!!!!
8/13 anonim válasza:
Csak a helye látszik egy fehér vonalban. De annak rózsaszínnek kellene lenni, nem fehérnek... Azért drukkolok!!!
9/13 anonim válasza:
Tessék:
Hát olyan kétesélyes... De miért van elvágva ez a szerencsétlen teszt?:) Szerintem holnap reggeli elsőből csinálj másikat!
10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
különösen a negatívot. ez corax teszt, csak szét szedtem. 3 mp-ig közép sugárba volt tartva és utána nem forgattam, ahogy írják letettem. nem fűzök hozzá sok reményt, de azért persze nagyon örülénk. 3 babánk lenne. majd jövő héten csinálok egy másikat.
2012. máj. 30. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!