Ez jó vagy nem? Ez van a leletemre írva. Van esélyem?
Most jöttem a dokitól és ez van a leletemre írva,hogy
bal oldali ovárium 35*21mm apró tüszőket tartalmaz
egyik sem haladja meg az 5mm -t
jobb oldali ovárium 38*24 sok apró tüszővel.
mindkét oldali policystás ovárium.
Csajok ti jobban értetek hozzá segítsetek légyszíves hogy most ez jó vagy nem.
Előre is köszike
így akkor nehezebben esek teherbe is??
mert olvasgatok róla de csak annyi a tünetem hogy nem jött meg
Nekem ugyan ez van! A policisztás ovárium önmagában nem PCOS! Annyit jelent, hogy nincs peteérésed, tüszőrepedésed! Nekem is PCO-ra gyanakodtak, de akkor inzulinrezisztencia is kell, meg pajzsmirigyprobléma, tesztoszteronprobléma. Én már túl vagyok az endokrin kivizsgáláson, a PCOS-t kizárták, pedig nekem sincs vérzésem és policisztás a petefészkem. Kaptam metformint, hogy segítse a fogyást és a peteérést, de abbahagytam, mert nem múlt a hasmenés. (Az endokrinológus azt mondta, ne erőltessem, ha nem megy, mert orvosilag nincs rá szükségem, csak segíthet.)
Most kezdtem inni a palástfű-cickafarkfű keveréket, remélem, ez segíteni fog, hogy legyen peteérésem+vérzésem!
A kérdésedre válaszolva: amíg nincs peteérésünk, addig egészen biztos, hogy nem sikerül babásodnunk, érett pete nélkül nem megy! De ne aggódj, millió módja van annak, hogy legyen peteérés! :-)
Kitartás!
Egy sorstársad :)
nagyon szépen köszönöm utólsó válaszadó akkor lehet nincs is cisztám??
nagyon félek meg vagyok ijedve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!