A nem várt előtt 3 nappal a krémes folyás minek a jele? Reménykedhetem a babában?
Szia!
Én is ma holnapra nem várom.
Nekem is krémes a folyásom.
Azt mondják ez jó jel, mert mensi elött általában vizes a folyás.
Szurkolok neked.
Írd majd meg mi lett az eredmény..
nekem is krémes folyásom volt baba előtt :)
drukk nektek a + tesztért!!!
14hkm
3. valaszolo toled szeretnem kerdezni:Menszi elott mennyivel volt keremes folyasod?? Valtozhat egyik naprol a masikra??
2.valaszolo :)
3. vagyok
a krémes folyás jelentkezett a mensi előtt 4-5 nappal. ami még nekem tünet volt, hogy éjszaka is kijártam pisilni, és iszonyat álmos voltam már ekkor. a többi csak késpbb kezdödött.
és a nem várt előtt 3 nappal lett erős + a tesztem, lily teszt volt és du. 3 órakkor csináltam meg :)
de ettől függetlenül a medi lab, vagy gabriel teszt ami jó, és nem vártig nem érdemes tesztelni. nekem kimutatta, szenecsém volt :)
Én holnap tesztelek,qupidoval, azt mondják ez a legérzékenyebb.Ez 10-es érzékenységű.A lilly az 25-ös.
Szurkolok!!!
Majd írok én is hogy mi lett.
Én is csatlakoznék! Nálam, is hasonló a helyzet, én viszont tuti nem tesztelek. Eldöntöttem, hogy 10.-ig várok, ha addig semmi akkor jöhet a teszt. Nálam egyébként ma szurkálás is jelentkezett a petefészkemnél, így ebből arra gondolok, hogy nem sikerült, és mensi lesz.
Remélem nektek sikerül, bár még bennem is van egy kis remény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!