Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A nem várt előtt 3 nappal a...

A nem várt előtt 3 nappal a krémes folyás minek a jele? Reménykedhetem a babában?

Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 13:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ma holnapra nem várom.

Nekem is krémes a folyásom.

Azt mondják ez jó jel, mert mensi elött általában vizes a folyás.

Szurkolok neked.

Írd majd meg mi lett az eredmény..

2009. jún. 30. 13:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia! En is 2-3 nap mulva nem varom!! :) Es csatlakozom,nekem is kremes a folyasom!! Mikor tesztelsz???
2009. jún. 30. 13:04
 3/12 anonim ***** válasza:

nekem is krémes folyásom volt baba előtt :)

drukk nektek a + tesztért!!!

14hkm

2009. jún. 30. 13:06
 4/12 anonim ***** válasza:

3. valaszolo toled szeretnem kerdezni:Menszi elott mennyivel volt keremes folyasod?? Valtozhat egyik naprol a masikra??

2.valaszolo :)

2009. jún. 30. 13:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is drukkolok Nektek! Szerintetek melyik a legérzékenyebb teszt, amelyik a leghamarabb kimutatja a terhességet?
2009. jún. 30. 13:31
 6/12 anonim ***** válasza:

3. vagyok

a krémes folyás jelentkezett a mensi előtt 4-5 nappal. ami még nekem tünet volt, hogy éjszaka is kijártam pisilni, és iszonyat álmos voltam már ekkor. a többi csak késpbb kezdödött.

és a nem várt előtt 3 nappal lett erős + a tesztem, lily teszt volt és du. 3 órakkor csináltam meg :)

de ettől függetlenül a medi lab, vagy gabriel teszt ami jó, és nem vártig nem érdemes tesztelni. nekem kimutatta, szenecsém volt :)

2009. jún. 30. 15:39
 7/12 anonim ***** válasza:

Én holnap tesztelek,qupidoval, azt mondják ez a legérzékenyebb.Ez 10-es érzékenységű.A lilly az 25-ös.

Szurkolok!!!

Majd írok én is hogy mi lett.

2009. jún. 30. 15:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Én is csatlakoznék! Nálam, is hasonló a helyzet, én viszont tuti nem tesztelek. Eldöntöttem, hogy 10.-ig várok, ha addig semmi akkor jöhet a teszt. Nálam egyébként ma szurkálás is jelentkezett a petefészkemnél, így ebből arra gondolok, hogy nem sikerült, és mensi lesz.

Remélem nektek sikerül, bár még bennem is van egy kis remény :)

2009. jún. 30. 15:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Masodik vagyok! En is mindenkeppen szeretnek varni meg 3-4 napot,de nagyon szemezek a furdoben talalhato Clearblue teszttel..aztan mindig eszembe jut,hogy ha meg negativ lesz,akkor meg az ideg fog enni,hogy most nem sikerult vagy koran teszteltem...remelem kibirom es mindenkinek + tesztet kivanok:) Aki tesztelt azert majd megirja az eredmenyt?? :)
2009. jún. 30. 16:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok, hogy vagytok? Tesztelt már valaki?
2009. júl. 2. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!