Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A petevezeték átfújást a...

A petevezeték átfújást a menstruáció alatt vagy a 14. nap körül csinálják és, hogy zajlik?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 24. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Álltalában a vérzés meg szünése után csinálják , még a pete érés elött. Nekem már kétszer csinálták, elég fájdalmas és utána kb egy hétig úgy vérzel mintha megint megjött volna. Az egész talán tiz percig tarthat de megéri!
2008. ápr. 25. 07:14
 2/4 anonim ***** válasza:
magánklinikán csinálod, akkor sokkal fájdalommentesebb, mert gyenge altatásban végzik! Ez így még inkább megéri. Mert tényleg fáj.
2008. ápr. 25. 08:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, hogy egyre gondolunk e, mert én úgy tudom, hogy átfújást már nem csinálnak, helyette az átjárhatósági vizsgálat van, latin rövidítése HSG, amit a menses után de még a peteérés előtt csinálnak meg. Ennél a vizsgálatnál előfordulhat, hogy a befecskendezett kontrasztanyaggal az esetleges kisebb elzáródások megszűnnek, mert a folyadék kimossa. Ha HSG vizsgálatnál elzáródást tapasztalnak, akkor csinálnak laparoscopiát és hysteroscopiát, ami egy altatásos műtét végül is és ekkor szüntetik meg az elzáródást.
2008. ápr. 25. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem egyébként nem fájt, csak kicsit kellemetlen volt, icipici vér volt a bugyimon és utána nem görcsöltem, semmi fájdalom nem volt. (3.)
2008. ápr. 25. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!