Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Tisztáznánk a dolgokat...

Lányok! Tisztáznánk a dolgokat, hogy mások ne kavarodjanak úgy meg mint én?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy ezelőtt pár kérdéssel olvastam, hogy a palásfű nem segíti a beágyazódást......sőt!

Most akkor mi is az igazság ezekről a teákról?

A cicka is, a palást is kapja a hideget meleget!

Teljesen összezavartatok. Azért kezdtem el inni, mert csupa pozitív tapasztalatot - vagy legrosszabb esetben "nem használt" tapasztalatot - olvastam itt, de amióta én is használom jönnek a csupa negatív dolgok róluk.

Most akkor mi is az igazság?

Segítsetek nekem tisztázni, mert szerintem nem én vagyok az egyetlen akit ez érdekel.

Köszönöm a válaszokat.

2009. jún. 30. 10:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kedves 13:48-as!

Teljesen igazad van, és én is mindent úgy gondolok, ahogy leírtad, de ezt a kérdést pont azért írtam ki, mert tájékozódtam valamiről, amiről azt hittem, hogy jó, vagyis ha nem is jó, de nem árthatok vele, és az elmúlt napokban olyanokat olvastam, hogy elbizonytalanodtam.

Belinkelem, hogy én honnan tájékozódtam : [link]

Ja és mindegyikőtöknek köszönöm a válaszát mégegyszer.

2009. jún. 30. 13:53
 12/12 anonim ***** válasza:
48%

Hm, még se jo:ennyit a pletykàkrol: csak utànna néztem - Libapimpó

A libapimpónak méhizomzat összehúzó hatása van, használata terhességben

nem javasolt, mert spontán vetélést vagy koraszülést okozhat.

2009. jún. 30. 13:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!