Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Merre induljak vagy várjak még?

Merre induljak vagy várjak még?

Figyelt kérdés

Elősször is bocsi ha hosszú lesz:)

Babát tervezünk a párommal, október óta próbálkozunk és azóta volt egy korai vetélésem és egy méhen kívüli terhességem, az utóbbival megműtöttek de nem vették ki a petevezetékemet csak megmetszették.

Sajnos azóta nem sikerül teherbe esnem:(

Szeretnék tanácsot kérni hogy legyek- e még türelemmel vagy induljak valamerre kivizsgálásra ( merre) vagy szedjek-e valamit ami segít valami vitamin. Gravidát azt szedem de abba akarom hagyni mert szorulásom van tőle.

De már annyira elvagyok keseredve hogy talán nem is lehet babókám.

Segítsetek lécci!!!

2012. máj. 28. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Október óta két vetélésed volt. Inkább októberig még pihentetned kéne a szervezeted. Napozz amikor lehet, egyél idénygyümölcsöt, h telítődjön a szervezeted, amikor lehet. Utána szépen visszatérhetsz a babaprojekthez.
2012. máj. 28. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Csak egy vetélése volt.

Kérdező, én a helyedben mindenképpen elmennék kivizsgáltatni magam jó alaposan, nézzék meg a hormonjaidat konzultálj endokrinológussal, hogy kiderítse az okát, amiért elment az első baba.

Legalább megnyugszol, hogy minden rendben van. A méhen kívüli terhességnek is megvan a maga oka, pl. valami bagatell szűkület a petevezetőben, de ha nem látja orvos, akkor a következő terhességnél is előfordulhat, jobb kivizsgáltatni.

A gravidát nyugodtan elhagyhatod, itt a nyár, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, pihenj, kapcsolódj ki, és összejön az a baba:)

2012. máj. 28. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
"egy korai vetélésem és egy méhen kívüli terhességem, az utóbbival megműtöttek" vagyis a terhesség nem maradt meg, hanem befejezték, amit hasonlóképp veszünk mint egy vetélést.
2012. máj. 28. 19:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi hogy írtatok!Igen csak egy vetélésem volt.

Igen azt is mondta az orvos hogy maradhat valami szűkület hátra vagy az is előfordulhat hogy teljesen összeforr a petevezető.

Akkor menjek vissza a nőgyógyászhoz és kérjek hormonvizsgálatot? és meglátjuk milyenek az eredmények utána meg menjek endokrinologushoz?

Az átjárhatósági vizsgálatot is én kérhetem? Fizetős?

2012. máj. 28. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Keress egy jó nőgyógyászt, aki alapos, és akiben megbízol, ő majd elküld minden vizsgálatra.

Szerintem mindenképpen csináltass meg minden lehetséges vizsgálatot, hogy megnyugodj, és kizárj minden egészségügyi akadályt.

2012. máj. 28. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem az átjárhatóságit mindenképp, hogy ne legyen még egy méhen kívüli.

Egy korai vetélés meg szerintem sajnos benne van a természetes szelekcióba sajnos, nem hiszem, hogy ettől valami bajod lenne. még mindig jobb ilyenkor keseregni egykét hónapot, mintha beteg gyerek születne.

2012. máj. 28. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!