Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért fáj a petefészkem?

Miért fáj a petefészkem?

Figyelt kérdés

Az ovum ota folyamatosan faj a petefeszkem h.ha a férjemmel egyutt vagyunk..

Olyan mintha a parom tul mejre menne..es megfajdul a petefeszkem,pedig ugyanugy szeretkezunk mint eddig...de mostanaban eleg fajdalmasak az egyuttletek.

Nap közben meg szurkál a pocim...

valakinek volt mar ilyen??

2012. máj. 28. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát erre én is kiváncsi vagyok!! Kimaradt egy mensesem,voltam dokinál mondta,hogy kimaradt egy peteérésem,de ebben a hónapban kettő petém is megérett!! Hát most nagyon belehúztunk a párommal,hogy sikerüljön a harmadik babánk,3 éve nem jön,sajna egy vetèlésem volt 9 hetesen januárban!! Szóval lényeg,hogy peteérés óta szúrkál mind a két oldalt,plusz még a hasam is begörcsöl néha,főleg ha emelek valamit,nem tudom mitől fájhat egyfolytában!!
2012. máj. 29. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:
21:03-as vagyok! Azt még elfelejtettem,hogy nekem is fáj amikor a párommal vagyok,úgy ahogy neked,kicsit olyan mintha én írtam volna ezt a kérdést! Ti szeretnétek babát? Mióta?
2012. máj. 29. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
sziasztok, nem tudom nézitek e még ezt a kérdést! de nem csak ti vagytok igy, hanem nálam is ugyanez a probléma áll fent. egyszer ősz környékén volt már hasonló azóta nem, és most ujra! már sokat enyhült nekem a szúrkálás az elmúlt napokhoz képest, de még mindig van! gondolom még meg nem jön, addig igy lesz! nálatok valami változás????
2012. jún. 27. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Helló! Első válaszoló vagyok!! Nekem mostmár nagyon szúr,úgyhogy készülök a dokihoz hormonvizsgálatra!!
2012. jún. 27. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:

uh az nem a legjobb!!!! de a doki talán majd tudja rá a választ. nekem sokat enyhült, már lassan én is megyek a dokihoz, nekem is kell a hormonvizsgálat.

kitartást! egyszer el kell hogy muljon ez a fránya fájdalom......

2012. jún. 27. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!