Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menzi helyett 5 napig barnázta...

Menzi helyett 5 napig barnáztam 3- ik nap volt csak picike vér benne akkor ehez számoljam a következö menzimet? Mi lehetet az oka hogy nem jött meg normálisan?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 10:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Talán terhes vagy? van rá esély?
2012. máj. 28. 10:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Nálam is 5 nap volt a vérezgetés (olyan barnás-pirosas)Bocsi, és mint kiderült beágyazódás volt!!!

Szerintem tesztelj!!!

Drukkolok!!

2012. máj. 28. 10:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Barnázás után negativ lett a teszt.lehet hamar csináltam?
2012. máj. 28. 10:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, lehet korai volt még a teszt. Mikor volt barnázás?
2012. máj. 28. 10:50
 5/8 A kérdező kommentje:
16- ára nem vártam.14- én kezdödött a barnázgatás és 4 napig volt.19-én teszteltem.
2012. máj. 28. 10:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Azóta nem teszteltél? Vagy nincs valami jele a terhességnek?
2012. máj. 28. 10:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem azota.hányingerem szokott lenni meg a cicim néha nehéznek érzem.de van már 2 gyermekem és velük csak a menzi maradt ki semmi tünettem nem volt.
2012. máj. 28. 11:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor tesztelj, nem törvényszerű hogy ugyanúgy lesz ahogy a másik 2 gyerekednél. Ha már vannak tünetek és tényleg terhes vagy, akkor mindenképp ki kell mutatnia a tesztnek.
2012. máj. 28. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!