Vegyek e terhességi tesztet rögtön vagy várjak még hátha csak késik a menstruációm?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 2 héttel ezelőtt lefeküdtem a barátommal és ő volt az első. Sajnos gumi nélkül szeretkeztünk és erre később rájöttem hogy butaság volt. Csak 10percig voltunk együtt és nem élvezett belém, de viszont nemrég kiszámoltam hogy a legtermékenyebb napjaimban voltam és aztis megtudtam hogy az a férfiak előváladékban is lehet spermium, így nagyon félek hogy teherbe estem, mivel a mai napokban kellene megjönnie és még nemjött meg.2008. ápr. 24. 17:36
1/5 anonim válasza:
Hát még várj egy kicsit, már úgy is mindegy... ha szerencsés ember vagy akkor nem estél teherbe...próbálj meg lenyugodni, mert lehet, hogy csak a stressz hatására nem jön meg...remélem nem lesz gond...máskor VÉDEKEZNI
2/5 anonim válasza:
Hát gondolom nem kell mondani hogy ez elég nagy hiba volt és felelőtlenség!
kb 20%esélyed van arra hogy teherbe ess az előváladékból!de a menstruáció előtt ugya ahasad alatt mindig felpuffad!ha most is fel van akko nincen baj!ha viszont nem ,akkor lehet valami...mindenesetre az első alakalom után álltalában szokott késni...reménykedj!és maradj nyugodt!ez fontos!
3/5 anonim válasza:
Mi gumival védekeztünk az első szeretkezés alkalmával, és nekem is 4 napot késett, szóval még nincs minden veszve! Legközelebb védekezzetek, mert ez tényleg nem játék!
4/5 anonim válasza:
Dehogy van 20 % esélyed arra h teherbeess... Ilyen hülyeséget. Életképes spermát tartalmazhat ELVILEG az elöváladék. TÖBBNYIRE életképtelenek.. Kérdezz meg bármilyen orvost. És aki megszakitással szexel,többnyire csak akkor következik be teherbeesés ha a férfi nem huzza ki idöben. Kisebb balesetek ugyebár. Nagyon nagyon ritka aki elöváladékbol esik teherbe
5/5 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm a tanácsokat..kicsit megnyugodtam és probálok az maradni és reménykedek benne hogy nem lesz semmi baj!
2008. ápr. 24. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!