"Ameddig valaki nem érett ahhoz, hogy a szex esetleges következményeit (gyerek) vállalja, addig ne is szexeljen" - szerinted van ennek valóságtartalma?
A korai szexnek két rossz következménye lehet, az egyik a gyermek. Nincs 100% védekezési forma, csak ha nem csinálod, szóval van benne valami, ez tény! Aki csinálja az TUDJA is, hogy mit kockáztat.
A másik negatív következménye a korai szexnek a lelki oldala, de a teherbeesés témakörben gondolom nem erre gondoltál, szóval ezt most hagyjuk.
Én úgy érzem, hogy 18évesen nem vagyok érett arra, hogy egy gyermeket neveljek. Semmi élettapasztalatom nincs, nincs végzettségem, most lesz csak érettségi a kezemben. Nincs meg az anyagi háttér sem és még én magam is gyerekes vagyok néha. Egy gyerek pedig egy életre szóló felelősség.
Viszont a szex más tészta. Ha valaki nem fűvel-fával csinálja, hanem azzal az emberrel, akit szeret, és éretten tud hozzáállni a védekezéshez, akkor nincs vele semmi baj.
2éve vagyunk együtt a párommal, de még semilyen gondunk nem volt. Egyszerű a válasz: nincs naptármódszer, nincs megszakítás, RENDESEN kell védekezni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!