A Gravida mennyire jó? 3 hónapja szedem az Elevitet, nem sikerült teherbe esni, hízni viszont annál jobban. Most szeretnék váltani és úgy tudom, hogy a Gravida Béres termék. (A Béres csepp is rettenetesen hízlal. ) Mit érdemes szednem?
Amúgy nem eszem többet mint máskor, csak az Elevit gondolom jobban beépíti a zsírokat.
Köszönöm
Szia
Én a Femibion 800-at szedem.
semmi mellékhatás, sok kismama van akörnyezetemben, ők is dícsérik.
Állítólag a nődokik is inkább ezt ajánlják.
Nézd meg a honlapját, sok a hasznos infó.www.femibion.hu
Az elevittel szemben ez tartalmaz jódot, ami nagyon fontos.
Néhány nő szervezete nem tudja átalakítani a folsavat hasznos foláttá, A femibion az egyetlen magzatvédő vitamin ami már átalakított hasznos folátot tartalmaz.
Sok sikert!
Nem kell drága Elevitet meg ilyenekt szedni, nem az a fontos hanem a FOLSAV, elég ha csak azt szeded, és mellé rendesen táplálkozol.
Teherbe nem esel tőle, csak az a legfontosabb a babának, és azért jóval olcsóbb mint a multivitaminok.
Kérdezd meg a dokidat, vagy a háziorvost.
Nekem ezt genetikai tanácsadáson mondták.
Elevit elég mituán terhes lettél.
Szia!
Elevitet szedek én is, màr kezd elfogyni, ràm is ràm dobott 6kg.ot :( én a Hipp Natal vitamin készitményt fogom kiprobàlni, bàr dràgàbban jönn ki, mint az Elevit, de sokan dicsérik!1000-1200 ft körül van 2 ü, ami 12 napra elegendö!Itt a gyakoriban is irtak rola, üsd be a keresöbe! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!