Akinek volt petefészek cisztája mivel kezelte, hogy elmúljon?
4x5 cm-es petefészek cisztám van. Most el kell kezdenem szedni fogamzásgátlót, de mellette szeretnék valami gyógynövényes, homeopátiás kúrát is csinálni, mert ha nem múlik el, akkor sajna szeptemberben műtét vár rám :(
Bármi érdekelne!!! Homeopátiás szer, gyógynövény, természetgyógyász.....stb
Életmódváltás!!!
Finomított szénhidrát kerülése (meg minden másé, ami egészségtelen).
Ugyanaz kellene, mint a PCOS-diéta.
Szia!
A fogamzásgátlótól valószínűleg el fog múlni, de ahogy az első írta, a hosszútávú megoldás az életmódváltás. Ha nem változtatsz, újra elő fog jönni.
Endokrinológus ír metformint terheléses cukor + inzulin vérvétel után, ha beigazolódik az IR.
Én pontosan tudom, hogy m miatt alakult ki a ciszta:( Sajnos tavaly novemberben 2 éves sikertelen próbálkozás után megfogant a kisbabánk. Nagyon örültünk neki, de sajnos a 9 héten nem volt szívhangja a babának és missed ab lett a vége :( Lelkileg teljesen összetörtem- fogytam 7kg-ot-depressziós lettem. Semmi nem okozott boldogságot. Teljesen magamba fordultam.
Szerintem ez a lelki kimerülés okozta nekem a cisztát...(mert ugye lelki okok miatt is kialakulhat)
Sajnálatos, ami történt, de a ciszta nem ettől alakul ki. Ez biológia. Okot keress, és csak utána kezelést. A fogamzásgátló és műtét kombó egy elévült kezelés, többnyire azok az orvosok javasolják, akik nem haladnak a korral (ettől még lehet szaktekintély, az enyém is az volt, és bocsánat az őszinteségemért, de csak rontott az állapotomon!) Olvass utána ennek, ne kerülj abba a helyzetbe, mint én, hogy 2évig csak pazaroltam az időm, türelmem, pénzem, mire megtaláltam a megoldást.
www.pco-szindroma.hu
www.mensmentis.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!