Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek volt petefészek cisztáj...

Akinek volt petefészek cisztája mivel kezelte, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés

4x5 cm-es petefészek cisztám van. Most el kell kezdenem szedni fogamzásgátlót, de mellette szeretnék valami gyógynövényes, homeopátiás kúrát is csinálni, mert ha nem múlik el, akkor sajna szeptemberben műtét vár rám :(

Bármi érdekelne!!! Homeopátiás szer, gyógynövény, természetgyógyász.....stb

2012. máj. 25. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
47%

Életmódváltás!!!

Finomított szénhidrát kerülése (meg minden másé, ami egészségtelen).

Ugyanaz kellene, mint a PCOS-diéta.

2012. máj. 25. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ekkora volt, és a fogamzásgátló 1 hónap alatt elmulasztotta! Ez volt az egyetlen esélyem a műtét előtt. Szóval szerintem a tablettának elégnek kell lennie, remélem hamar meggyógyulsz!
2012. máj. 25. 20:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Te milyen fajta tablettát szedtél? mi volt a neve?
2012. máj. 25. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Gracialt írtak fel akkor (4 évvel ezelőtt volt).
2012. máj. 25. 21:02
 5/8 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A fogamzásgátlótól valószínűleg el fog múlni, de ahogy az első írta, a hosszútávú megoldás az életmódváltás. Ha nem változtatsz, újra elő fog jönni.

Endokrinológus ír metformint terheléses cukor + inzulin vérvétel után, ha beigazolódik az IR.

2012. máj. 26. 05:18
 6/8 A kérdező kommentje:

Én pontosan tudom, hogy m miatt alakult ki a ciszta:( Sajnos tavaly novemberben 2 éves sikertelen próbálkozás után megfogant a kisbabánk. Nagyon örültünk neki, de sajnos a 9 héten nem volt szívhangja a babának és missed ab lett a vége :( Lelkileg teljesen összetörtem- fogytam 7kg-ot-depressziós lettem. Semmi nem okozott boldogságot. Teljesen magamba fordultam.

Szerintem ez a lelki kimerülés okozta nekem a cisztát...(mert ugye lelki okok miatt is kialakulhat)

2012. máj. 26. 08:42
 7/8 anonim ***** válasza:
47%

Sajnálatos, ami történt, de a ciszta nem ettől alakul ki. Ez biológia. Okot keress, és csak utána kezelést. A fogamzásgátló és műtét kombó egy elévült kezelés, többnyire azok az orvosok javasolják, akik nem haladnak a korral (ettől még lehet szaktekintély, az enyém is az volt, és bocsánat az őszinteségemért, de csak rontott az állapotomon!) Olvass utána ennek, ne kerülj abba a helyzetbe, mint én, hogy 2évig csak pazaroltam az időm, türelmem, pénzem, mire megtaláltam a megoldást.

www.pco-szindroma.hu

www.mensmentis.hu

2012. máj. 26. 10:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) És akkor te tulajdonképpen a mensmentis-be jártál kezelésekre? _Vagy neked végülis mitől sikerült elmúlnia-megműtöttek?
2012. máj. 26. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!