A terhességi tesztem azt írja, hogy beágyazódás után 3 nappal már biztos eredményt mutat. Azt honnan tudhatnám mikor is történt a beágyazódás?
Figyelt kérdés
A legtöbben azt mondták 7-14 nap is lehet a beágyazódás. Nem szeretném megvárni a mensit, tesztelni szeretnék, de mikor? :)2008. ápr. 24. 11:36
1/6 anonim válasza:
Kismama.hu nagyon jol megmutatja a kalulátor mikor és hogyan történnek ezek a dolgok!
2/6 anonim válasza:
a szakirodalom szerint a beágyazódás az első kimaradt menstruáció első napja körül fejeződik be. Kénytelen leszel várni..:(
3/6 anonim válasza:
Szerintem is várj mert jobb később tesztelni mert akkor nem ér akkora csalódás ha esetleg nega lesz!
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon lassan telnek a napok sajna, közben várom hátha lesz valami tünetem ami babára utalhatna, de semmi, bár jobb mintha csak képzelném...
2008. ápr. 24. 11:47
5/6 anonim válasza:
Csak nyugodtan!Ne gondolj semmi babás dologra annál rosszabb én tudom milyen nehéz nem rá gondolni mert mi már 3 éve próbálkozunk!De most jutotam el oda hogy nem gondolok rá mert annál rosszabb!Foglald el magad és figyelj másra!Hidd el jobb lesz!!!!
6/6 anonim válasza:
én sem bírtam sorban vettem a tesztetek a mai már a tizedik volt és még csak 3 napja volt egy angyon halvány alig látható pzitiv jelzés de most már erősebb nekem holnap kellene nem megjönnie de holnap már dokihoz is megyek szorítok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!