Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki hogyan probált rásegiteni...

Ki hogyan probált rásegiteni a teherbeesésébe? Szedtetek valamit?

Figyelt kérdés

Aki tud valamilyen jo taktikát az segitsen

köszönöm

2012. máj. 23. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más! Először is azt kell megnézni, hogy van-e peteérésed és tüszőrepedésed! Ha igen, akkor utána jöhetnek a praktikák .) Addig felesleges....
2012. máj. 23. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
én most e-vitamint szedek,méhpempőt és folsavat...majd meglátjuk
2012. máj. 23. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
párna a popsi alá szex közben. Aztán pihenj pár percet, haladjanak csak a halacskák. Ne igyál, ne dohányozz, ha egy mód van rá és a párod se tegye.
2012. máj. 23. 18:15
 4/7 Adilari ***** válasza:
Mi első és második babaánkra 2 évet vártunk!Mindkettőnél akkor lettem terhes mikor szeretkezés után falra föl a lábaimat gyertyába és úgy voltam kb 5 percig!3.-al már az előváladéktól is az lettem:-)))
2012. máj. 23. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Pont most kérdeztem az orvosomat, hogy mit ajánl. Az első babánkra 2 évet vártunk, nem szeretnék megint így járni. Ezeket mondta: folsav, cink, réz, telítetlen zsírsav.

De mivel egyelőre csak kíváncsiskodtam, mert majd csak ősszel állunk rá a témára, így nem tudok pontos adagolást mondani. Annyit mondott, hogy a folsavat minden nap, a másik 3-at pedig 3 napos váltásban. Tehát egyik nap ez, a másik nap az, harmadik nap pedig amaz.

A dokim nekem azt mondta, hogy az E vitamin nem igazán segít.

2012. máj. 26. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is azt tudom írni, hogy nem tudom az segített-e, de abban a hónapban lettem babás, amikor szedtem E-vitamint(400mg), meg peteéréstől ittam egy nap egy csésze palástfű teát a nemvárt előttig(2 nappal előtte hagytam abba)!

Ja és abban a hónapban engedtem el magam először, hogy nem görcsöltem rá!

Nálunk is volt kispárna a popsi alá, meg ilyenek, mindent bevettetünk! :)

Remélem Neked is sikerül!! :)

29hkm

2012. jún. 6. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:
gynex cseppek és nálunk is gyertyaállás utána, elsőre összejött. Sok sikert!!!
2012. jún. 6. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!