Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csináltam 3 terhességi tesztet...

Csináltam 3 terhességi tesztet 2 (kisebb papírjellegű) negatív lett, a 3 műanyag borításún a negatív jelzés vastag volt, de megjelent mellette egy vékony csík is LEHETEK TERHES?

Figyelt kérdés
Sziasztok 15éves lány vagyok NEM AKAROK teherbe esni a menstruációm 4napja késik sose állt be rendesen de most ngyon ideges vagyok SEGÍTSETEK KÉRLEK! Ugye nem vagyok terhes? Mindig védekeztünk a barátommal semmi baj nem volt de a 3. teszt és a menstruációm késése nagyon megrémít. Válaszotokat előre nagyon köszönöm.

2012. máj. 23. 17:07
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Én 26 évesen se találkoztam még LH teszttel. :) De megnyugodhstsz:)REndes párod lehet
2012. máj. 23. 23:02
 32/36 anonim ***** válasza:
63%
Szia! Ne hallgass arra aki azt mondja, hogy 15 évesen durva, hogy nem tudod megkülönböztetni. Neki üzenem: Miért is kellene tudnia? Főleg hogy idegességében gondolom leemelt egy tesztet a polcról! Mindig védekeznek óvszerrel, ez a becsülendő a mai világban egy 15 évestől. Ja és hozzátenném, hányan is nem vették észre a tesztből, hogy az Lh teszt? Na? Gondolom te is köztük voltál, meg miután valaki irta, hogy ez Lh teszt, még irták sokan, hogy ez pozitiv, terhes. Szóval ennyit erről.
2012. máj. 24. 06:13
 33/36 anonim ***** válasza:

Utolsónak!

Azért mert egyvalaki lehordta hogy nem tudja megkülönböztetni a teszteket még nem kéne mindenki mást is leszólni.Igen én is írtam hogy pozitív tehát terhes.Jól le is pontoztak!Utána olvastam hogy valaki írta hogy LH teszt,akkor írtam én is hogy az peteérést mutat.De azt már ugye nem nézik a lepontozók!És igen először azt írtam hogy terhes mert én nem a teszt fajtáját néztem.És megmondom őszintén 28 évesen én se tudtam mi az az LH teszt.Na most akkor mi van?Én sose használtam ilyen tesztet.Ezt is lelehet pontozni.

2012. máj. 24. 12:48
 34/36 A kérdező kommentje:
Hát igen nagyon rendes a barátom és becsülöm hogy 1évet képes volt szexuális téren várni rám mert nem álltam akkor még készen rá. Hát tény hogy idegességtől olvasni sem tudtam meg nem is tudtam, hogy mit is takar az az LH-teszt. 15 évesen azt mondják, hogy korai még szexuális életet élni, de én tudom hogy a barátom nem csak ezért jött velem össze és ezt a szüleim is tudják.Azzal is tisztában vagyok, hogy még gyerek vagyok és ez ezzel jár, hogy követhetek el ilyen figyelmetlenségből, ismeretlenségből kisebb-nagyobb hibákat. De szerintem "ilyesmi hibákat" gyerekkorában mindenki elkövetett. :))
2012. máj. 24. 15:00
 35/36 anonim ***** válasza:
Utánam írónak: Ha figyelmesen elolvastad volna amit írtam, rögtön úgy indul, hogy ne hallgass arra aki azt írta,hogy nem tudod megkülönböztetni... Egyes számban írtam, nem többes számban. Az meg egy ténymegállapítás, hogy hányan is nézték terhes tesztnek, nem bántás!!
2012. máj. 24. 19:30
 36/36 anonim ***** válasza:
79%
NA jó. Olvasni azért tud 15 évesen, gondolom elég jól. A boltban kapható tesztekre rá van írva, hogy terhességi teszt, míg az ovulációsra az, hogy ovulációs teszt. Azt pedig, hogy mi az ovuláció a 8-os biosz órán kellett, hogy tanulják. A terhes tesztek 1000 forint körül mozognak, míg az ovu teszt jóval drágább. Amúgy örülök, hogy megoldódott a probléma és nem vagy terhes.
2012. máj. 25. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!