Járt már valaki úgy, hogy 3 hónapig nem vette észre, hogy terhes?
Figyelt kérdés
Fizikai (munkahely) okok miatt kb. 3 hónapja voltunk együtt a férjemmel utoljára, nagyjából a peteérés környékén. Most késik 6 napja. Eddig megjött, de egyre kevesebb volt. Ráadásul nekem 22-26 napra jött meg eddig mindig. Most sokat is kell pisilnem, de ez talán mástól is lehet. Mostanában ingerlékenyebb is vagyok. Szerintetek mit csináljak? Vagy mitől lehet? Van egyáltalán olyan, hogy 3X megjön, és mégis terhes vagy úgy, hogy csak 1X voltatok együtt a párotokkal?2012. máj. 22. 15:30
11/13 anonim válasza:
szerintem ne varjatok a tesztet, es ne nagyon biztatgassatok a kerdezot, mert mar igy is zakkant. o az aki 10 hetes terhesnek kepzeli magat, de a tesztje negativ, es az orvos se latta a hasi uh-on, raadasul meg is volt neki rendesen csak most kesik. es nem hajlando elhinni hogy nem terhes, naponta legalabb ketszer teszi fel a kerdest, 100felekeppen. ez mar beteges, pszichologusra lenne szuksege, nem nodokira. ugyhogy ne biztassatok tovabb.
12/13 anonim válasza:
Szia igen. A családomban ez már divat hogy nem tudják hogy terhesek.:) Anyám de még a növérem sem tudta csak akkor gondolt rá mikor nem ment fel rá a nadrág. 3 hónapon keresztül megvolt neki is.Nem volt semmi más tünetük.
13/13 A kérdező kommentje:
A zakkant kérdezgető másvalaki, nem én, de nem magyarázom a különbséget, mert nem vagy annyira intelligens, hogy felfogd, vagy elhidd! De köszi a kedves választ, te biztosan nagyon képben vagy minden téren, hiszen így belelátsz az emberekbe. Talán neked kellene pszichológus, nem annak, aki kétségbeesett, vagy tényleg beteg. De ezzel elintézted, hogy ne nézzem ezt az oldalt, amire nemrégen regisztráltam. Abban viszont igazad van, hogy szakember kell, nem ILYEN "tudós".
2012. máj. 23. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!