Clostilbegyt tabletta tüszőéréshez? Kinek mi a tapasztalata?
Sziasztok!
A párommal 1 éve szeretnénk babát, de nem akar jönni. Voltam mindenféle kivizsgáláson, vérvételeken... Minden rendben volt, kivéve a PCO-t. A diabetikus felírta a Merckformint XR-t, most már napi 1000-et veszek be (55 kg vagyok). Bíztam benne h ezzel sikerülni fog. Pénteken letelt a 3 hónap és visszamentem a nődokihoz, pont akkor volt (kellett vna lennie) peteérésnek. De elkeserített, mert nem volt tüszőm. Elakart küldeni petevezeték átjárhatóságira, de mivel tudtam mi lehet az, ezért kiharcoltam a clostit. Két hét múlva kell elkezdenem szedni, mert arra várom a menzeszemet. Nagyon bízom benne h ettől a gyógyszertől lesznek tüszőim, mert nem akarom az átjárhatóságit. A menzeszemet a merck beállította, így rendszeres. Volt akinek egyáltalán nem voltak tüszői és a clostitól az első hónapban már lettek? Kérkek írjátok meg a tapasztalatokat! Köszönöm!
És a meg nem repedt tüszővel mi lesz?
Később még megrepdhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!