Terhes lennék vagy csak vírus?
Figyelt kérdés
2 hete jött meg mensim,szombati napot végig aludtam majd vasárnap reggel rosszul voltam és kihánytam mindent amit ettem előtte való nap,ma reggel is hányingerem van és nincs semmi étvágyam.A mensim 7 napig szokott tartani de a mostani csak 5 napig tartott,2 napig nagyon erősen görcsöltem majd az utolsó 3 nap barnáztam enyhén2012. máj. 21. 09:05
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem igenis lehetsz terhes miért nem csinálsz tesztet ?? Vírus is lehet ,de csinálj tesztet mindenképpen !!!!
2/3 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet, de szerintem inkább csak vírus lesz.
3/3 anonim válasza:
3+2 nap mensiről beszélünk! Ugyanmár! Mennyi az esélye annak, hogy ő ahhoz az 1%nál kevesebb nőhöz tartozik, aki mensizik terhesen?Csak azért, mert van elvétve ilyen, nem kell minden mensibe belelátni ezt! alapvetően nem jön meg, ha terhes vagy. Szerintem benyaltál valami vírust. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!