Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fontos! Szerintetek megvolt...

Fontos! Szerintetek megvolt az ovum?

Figyelt kérdés

Ma hajnali 4-kor voltunk együtt a párommal. Tegnap nagyon fájt a bal petefészkem, az ovu teszt pozitív volt.

Ma már nem tudunk együtt lenni.

Volt esélyem teherbe esni??????

2012. máj. 21. 08:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Volt!

Hajnalban van általában az ovu is és a sperma 2-3 napig él,a petesejt meg 18-24 óráig,tehát van esély hogy randiznak!:)

Drukkolok!

14 nap múlva teszt!:)

2012. máj. 21. 08:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Az,hogy egy nap többször vagytok együtt,nem növeli a teherbeesés esélyét,sőt... Ma már voltatok együtt,az elég. Ha tegnap volt pozitív az ovu teszted,akkor vagy ma,vagy holnap lesz a peteérésed.
2012. máj. 21. 08:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Bocsi, a görbét csatolom!!!!!

[link]

2012. máj. 21. 08:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jókor voltatok együtt! :)
2012. máj. 21. 10:34
 5/7 A kérdező kommentje:

Jaj Kisvuk, bárcsak igazad lenne és összejönne végre a baba:)

Köszi a választ!!!!

2012. máj. 21. 11:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Régóta próbálkoztok már?

Mi december óta próbálkozunk,most így állok:

[link]

2012. máj. 22. 08:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Hú, ez a görbe tetszik!!!! Van esélyetek :)

Én már nem tudok kiigazodni magamon. Nézd meg a görbémet. Doki szerint hétfő hajnalban lesz ovum, ezt mondta múlt pénteken. Én hétfő hajnalban voltam együtt a párommal, amikor már épp megemelkedett a hőm. DE az ovu teszt csak tegnapra lett tuti pozitív, vasárnap délután a két csík egyforma volt és csak hétfőn lett erősebb a 2. csík a kontrollnál. DE nekem már meg volt az ovulációm. Most nem ment feljebb a hőm.

Nem értem. Lehet, hogy nem tudott kiszabadulni a petesejt a tüszőmből?

Szerinted mi lehet? Ha az ovu teszt pozitív, akkor állítólag csak utána lévő napon reped a tüsző, nem?

Most mégsem volt ovum? DE hajnalban hétfőn annyira fájt a petefészkem. Azótam meg tök semmi....

Ötleted van????

[link]

2012. máj. 22. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!