Ha holnap este kapok Choragont és rá 2 napra lesz a tüszőleszívás lombikhoz a közte levő napon még kell Gonapeptylt szúrni?
Figyelt kérdés
Pl szombat este Choragon (ezen a napon még kell a Gonapeptyl? ) vasárnap: ez a fő kérdés. Itt még kell a Gonapeptyl? Hétfő:leszívás2012. máj. 20. 00:50
1/4 Manka68 válasza:
Szia!
Nekem sosem kellett. De gondolom a kezelőlapodon rajta van, hogy melyik napon mit kell szúrni. Nekem úgy volt, hogy egyik nap még a hormonturbó, kővetkező nap órára pontosan a tüszőrepi (csak az), aztán leszívásig már semmi.
2/4 A kérdező kommentje:
A Fostimonról (stimuláló) és a Choragonról (repesztő) pontos infókat kaptam, mikor, mennyit, lepapírozva. De sajnos a Gonapeptylről nincs konkrét instrukció, csak "még kapnia kell". Sajnos itt a végén a sok egyéb infó mellett elfelejtettem megkérdezni, pontosan meddig kell adnom. Úgy tudom a Gonap. az idő előtti peteérést akadályozza meg, és nem lenne nagy logika benne, ha a tüszőrepi után is adni kellene. De bizonytalan vagyok. Azért ma még beadom a Gonapeptylt(ma este kapom a repesztőt), remélem nem lesz baj. A holnapot meg már meg tudom kérdezni telefonon végül is. Ez az első és remélem utolsó lombikom :), nincs még tapasztalat...
2012. máj. 20. 08:54
3/4 sumergo válasza:
Nekem a stimuláló hormonokkal együtt kellett kapnom a Gonapeptylt. Mikor azokat már nem kaptam, akkor már ez sem kellet, tehát tüszőrepi mellé, és utána már nem kellett!
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 21. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!