Hogyan kell?
Figyelt kérdés
Hogy kell kiszámítani mikor van peteérésem?2012. máj. 18. 21:22
1/6 anonim válasza:
Ha rendszeres a ciklusod akkor az utolsó naptól vissza számolsz 14 napot!De átlagban 12-16 nap közt számolj vissza!
Tehát 30 naposnál 16. napon van pé,de inkább 14-18 nap közt!
Ha nem rendszeres,hőmérőzéssel,vagy ovuteszttel lehet megállapítani mikor van!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2012. máj. 18. 21:25
3/6 anonim válasza:
A menstruáció első napjától számított 14dik napon :) röviden tömören
4/6 anonim válasza:
Utolsó!
Az csak a 28 napos tökéletes ciklusoknál érvényes!!!!!Ha mindegyiknél így lenne azt írtam volna!
Peteérés után 14 nappal jön meg kb a következő menstruáció!De 12-16-ig normális!(pont nem rég volt egy ilyen kérdés)Nekem a 40 napos ciklusomnál érdekes lenne ha 14. napon már lenne peteérésem és még 26 nap múlva jönne meg....
A lényeg hogy a luteális fázis(ovu utáni időszak) 14 nap körüli!
5/6 Szundika20 válasza:
google -> ovuláció kalkulátor, peteérés kalkulátor és ki dob rengeteg oldalt....
6/6 anonim válasza:
Regisztrálj ciklus.hu-n,az az aatokból kb.-ra megmondja! Pár nap eltérés lehet,nekem ebben a ciklusban tévedett elsőször! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!