Kiszakadt a gumi! 10. napja nem jött meg! 20 éves vagyok! Kicsit fájnak a melleim de semmi más tünetem nincs! 3. napja reggel fejfájásra ébredek de el is mulik! Mi lehet?
Szia!
Grtatulalok!Mert azert latom h a mondatod vegen ott a mosoly is es ennek nagyon orulok.:)
En vagyok a "mindenoras kismami" valoszinuleg holnap mar karjaimban tarthatom a kislanyunkat,mert mar 10 napja tulhordtam es meginditjak.
Kicsit had biztassalak:en is 20 eves vagyok,tudom min mesz at.Nekem van ferjem,a babat terveztuk de megis sokszor elfogott a para a terhesseg kozbe:Hogy jo Anya leszek stb...,de hidd el az leszel emiatt ne aggodj.
Biztos sokan piszkalni fognak a korod miatt is,engem sokan piszkaltak de ne foglalkozz veluk,csak irigyek.
Az en ferjem 28 eves,nagyon jo munkahelye van,kulfoldon elunk,szoval mindent tudunk biztositani a babanak is.
Ugy h ne aggodj,minden oke lesz.A 6.het kornyeken mar valoszinu hallhatod a kicsi sziv vereset is.
Nagyon szep terhesseget kivanok neked es irj ha van kedved privibe csevegni.
Puszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!