Van ovulációs fájdalmaim még sincs peteérésem?
Figyelt kérdés
a hőm szerint nincs peteérésem vagy csak rosszul mérem.Ezt csak abból gondolom hogy valamelyik nap is félig aludtam és eléggé kilógott a hőmérő,nem mozdult se mere a hő így meg mértem mégegyszer,akkor már felment (de javítsatok ki ha nem jól gondolom). Mindent betartok ami fontos,egy időbe mérem stb. higanyossal nyelv alatt. Ma enyhe petefészek szúrkát éreztem még a méhemnél is.Ma vagyok a 11. ciklusnapon.2012. máj. 17. 18:58
1/3 anonim válasza:
Ovulációs tesztet próbáltál már? Az nagyon-nagyon jó!
Anno én úgy csináltam, hogy vártam két csippanásig mindig (elemes hőmérővel mértem szájban), és utána azt az eredményt vettem alapul.
Kb. 800 Ft körül lehet digitális hőmérőt kapni, érdemes befektetni rá. Gyorsabb is, és engem sem hagyott elaludni, mert sokszor én is bealudtam vissza reggelente. :)
Mióta méred a hőd? Ha még a 11-ik napon vagy nem is kell még felmenni a hőnek, majd a 13-14 körül ugrik fel (jó esetben).
Nekem pl most vannak ovulációs fájdalmaim, pedig még vagy 2-4 nap középidőig.
Mióta próbálkoztok?
2/3 anonim válasza:
11. nap még nem is kell felmennie. Bár attól függ, hogy hány naposak a ciklusaid. Mióta méred?
3/3 A kérdező kommentje:
ez lesz a 3. hónap hogy mérem és a 10. hónap hogy próbálkozunk
2012. máj. 18. 05:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!