Honnan tudhatom, vagy legalábbis sejthetem (már ha egyáltalán lehet), hogy egy "nem sikerült" terhességen vagyok túl (történetesen, miután "megjött")?
Hát, szerintem ezt nem nagyon lehet tudni. Én is csak onnan tudom, hogy így jártam, mert elmaradt a vérzésem és csinlátam egy tesztet, ami halvány két csíkos lett. Aztán vártam pár napot és csináltam mégegyet, ami már negatív volt. elmetem dokihoz és ő mondta, hogy valószínűleg nem tudott rendesen beágyazódni a baba...
Miből gondolod, hogy volt egy nemsikerült terhességed?
Fel a fejjel! Szorítok hogy sikerüljön!!!
onnan gondolhatod (de csak gondolhatod)
ha darabos volt a menzid és pár napot késett. De csak akkor gondolhatod ha nemszokott darabos lernni
De még ez sem bisztos csak valoszinü.
A bisztos mindig a doki még a tesztek sem bisztosak
Az elso hozzaszoloval nagyon egyet ertek. Masfel eve en is igy jartam sot meg az idegbeteg formulat is produkaltam a hormonok miatt.
Amikor a ferjem mondta, hogy ugyan, csinaljak mar egy tesztet...ami pozitiv lett. Sikitofraszt okozva ezzel.
Masnap reggel megegyet ami megint pozitiv lett es harmadnap reggel megegyet, ami negativ. Meg aznap du. megjott a menstruaciom nagyon fajdalmasan es nagyon sotet szinte fekete volt es darabos.
Akkor en is kerestem ennek az okat mert igencsak ossze voltam zavarodva.
A doki mondta ennek a nevet de mar nem emlekszem ra. Nekem azt mondta, hogy az embrio nem volt eletkepes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!