Szerintetek terhes tünet? Ilyen puha soha nem volt még a méhszájam. Valakinek volt valami összefüggés?
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 11:58
1/13 anonim válasza:
ne nyujka piszkáj fent mert fertözést kapsz!!!
2/13 A kérdező kommentje:
Alaposan kezet mostam!!!
2012. máj. 15. 12:02
3/13 anonim válasza:
Ne vizsgálgasd magad otthon! Akkor sem, ha alaposan kezet mostál. Főleg, ha nem vagy orvos és fogalmad sincs, mit-hogyan kell értékelni. Akkor meg minek?
4/13 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam.Nem szokásam állandoan magamat vizsgálni.Csak furák voltak a tüneteim.Próbálom a képet összerakni.
2012. máj. 15. 12:12
5/13 anonim válasza:
arra jo ha izgatja a méhét a végén még el is vetélhet ha véletlenül terhes
6/13 anonim válasza:
Ha rendszeresen vizsgálod, akkor nagy eséllyel feljuttatsz olyan dolgokat, amiket nem kéne. Ha meg nem rendszeresen, akkor nincs összehasonlítási alap, mikor-milyen szokott lenni. Konklúzió: felesleges csinálni. Ha késik a mensi, csinálj tesztet. Ha nem, várj.
7/13 anonim válasza:
A válaszokra válaszolva...szerintem egy férfi sem fertőtleníti le, mielőtt behelyezi, elég nekik a szappanos víz is.Sőt van olyan biztosan aki előtte le sem fürdik, mégsem kap el semmilyen fertőzést a hölgy.A lényeg, csakis teljesen rövid körömmel, szappanos vízzel való kéz, és ujjmosás után szabad megnézni mi van odabent, és a lehető leg ritkábban...ez az én véleményem.
8/13 anonim válasza:
terhesség alatt viszont tényleg tilos lesz nyúlkálni!
9/13 anonim válasza:
"szerintem egy férfi sem fertőtleníti le, mielőtt behelyezi, elég nekik a szappanos víz is.Sőt van olyan biztosan aki előtte le sem fürdik, mégsem kap el semmilyen fertőzést a hölgy." -->
De igen, elkap. Max. nincs tünet (Pl. HPV, Hepatitis, soroljam még?) (Megint más kérdés, hogy mi van a farkán a gatyában, milyen hatások érik ezt a területet és mi az ember körme alatt.)
10/13 A kérdező kommentje:
Akkor végülis választ nem kaptam a kérdésemre!De azért köszi!
2012. máj. 15. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!