Ha már 9. napja fenn van a hőm mikor tesztelhetek? (36,8)
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 08:51
11/17 anonim válasza:
A méhszájat nem tudom sajnos, milyennek kell lennie..
Reggeli első pisivel tesztelj, akkor a legkoncentráltabb!! :) Drukkolok, még semmi sincs veszve! :))
12/17 A kérdező kommentje:
Nem 100% de idön tul halvány pozi.
2012. máj. 16. 20:24
13/17 anonim válasza:
Komolyan????? :)) Jajj, de örülök! Próbáld holnap reggeliből, hátha gyorsabban kijön rajta a 2. csík! :)
Fel tudod tölteni a képet?
14/17 A kérdező kommentje:
Nem értek hozzá,de annyira halvány hogy szerintem ugy se látszik.A mairól már lekéstem mert hajnalba ki kellett mennem pisilni.Majd egy pár nap mulva ismétlek.
2012. máj. 17. 07:14
15/17 anonim válasza:
NE aggódj, ha már megjelent egy 2.csík, még ha időn túl is, az nem lehet véletlen szerintem! :) Csak akkor jelenik meg, ha van HCG a szervezetedben!! :) Próbáld meg holnap reggel, ha tényleg ott a babó, ki kell, hogy mutassa! :)))
16/17 A kérdező kommentje:
Megpróbálom feltölteni hátha sikerül.Ez 12.nap,hogy fenn van a hőm.Ma már 37 volt.A napközbeni 37,6.
2012. máj. 17. 08:27
17/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom feltölteni.Nem ismeri fel a telefont a gép.
2012. máj. 17. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!