Volt már hasonló tapasztalat? Reménykedhetek? (Bővebben lent)
A dilemmámat az okozza hogy, pár napja eléggé fájnak a melleim. Sokszor amolyan "megjön" érzéseket érzek a hasam aljából és nem tudom mire vélni ezeket a dolgokat. Az első babám óta nekem óramű pontosságra beálltak a kis női dolgaim és nem értem most mit produkálok. A ciklusaim 30-31 naposak. 24-én volt az utolsó, első napja. Mi szeretnénk egy harmadik babát. Próbálkoztunk is de nem nagyon akarózott sikerülni. Nagyon örülnék ha megírnátok nekem a véleményeiteket és a tapasztalataitokat.
Előre is köszönöm a válaszokat :-)
Kedves Mindenki!
Én vettem egy ClearBlue terhestesztet tegnap így a 24-e elött amikor meg kéne jönnie.
Ma reggel elkészítettem és sajnos negatív lett.
Gondolkodtam ezen az elmúlt lassan majd 3 éven és össze vissza 2 alkalommal vettem tesztet mert úgy éreztem lehet ebből valami.
Nem akar ez a 3-dik baba összejönni. Nagyon nem.
Mostmár úgy gondolom ideje elmennem orvoshoz.
Persze tudom még nincs itt a 24-e de így hogy, lassan vagy már van is két hete hogy, ilyen mindjárt megjön érzésem van nem tudom megállapítani jön e vagy nem.
D gondolom a negatív tesztre jönni is fog.
Azon dilemmázok az orvossal hogy, én nem tudom tömködni a zsebüket pénzel.
Itt a két tündérkém még most mentek oviba.
Most van az hogy, el tudnék menni dolgozni márha találtam volna munkát stb....
Én nem tudom mennyit kell ezeknek fizetni vagy egyáltalán kéne e nekem fizetni.
Így esőre az sztk-s nődokihoz tudnék menni vagy a házidokimhoz.
Írjátok meg a véleményeket hogy, a 3 év után azért már ideáls meglátogatni egy orvost és egyáltalán ti mit hogy, kezdenétek a helyemben.
Előre is köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!