Terhességre utalnak ezek a tünetek?
Mi okozhatja ezeket a tüneteket?
Sziasztok!
1,2 hónapja késik a menstruációm,de lehet 2 hete,elfelejtettem felírni és eléggé katty eszem van,DE INKÁBB 1,2 HÓNAPJA.Van,hogy szinte kifolyik belőlem a kaki,van,hogy székrekedésszerű... Rengeteget köhögök,cigit nem szívok...Néha a fejem fáj,fáradékony vagyok,hol melegem van,hol majd megfagyok,többet sírok,szinte még a semmin is tudok mostanában,mintha a mellem nőtt volna és az erek jobban kirajzolódtak...
Lehet terhes vagyok?
Mármint 1X-2X csináltuk gumi nélkül,kb. 1-2 percig,majd gumival folytattuk...
Előre is köszi a válaszokat,lehurrogást és a többi szemétséget nem kérek,akkor inkább ne írj semmit!
u.i.: nem jön meg rendszerességgel a menstruációm,de eddig olyan 25.-e körül vagy 15.-e körül megjött.
Még nem tudtam elmenni venni,mert mindig kell valamit csinálni. :(
Csak mondom hátha,valakinek volt a terhessége idején ilyen tünet. :)
Majd tesztelek,gondoltam rá,csak eléggé messze lakunk a várostól. :D
De,ha valakinek volt ilyen a terhessége során,majd leírhatja...
Szia
Nekem is volt hogy kimaradt egy két hónapig és nem voltam terhes. de volt olyan hogy kimaradt és terhes lettem és most van egy gyönyörű kisfiam tesztelj a nap bármely szakaszában már úgyis kimutatja.És a fáradékonyság is arra utal legalábbis nálam az volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!