Tényleg éretlen még a sperma, ha mindennap van szex?
Figyelt kérdés
Ha tegnap és ma is együtt voltam a párommal, akkor a mai spermája éretlen volt? Mert valahol olvastam, ha mindennap van szex, akkor rosszabb a sperma minősége. De azért ezek az éretlen spermák is képesek megtermékenyíteni a petesejtet?2012. máj. 12. 21:37
1/8 anonim válasza:
Éretlen sperma nem annyira életképes, gyenge még ahhoz, h célba érjen. Ráadásul, ha sűrűn vagytok együtt, akkor a spermaszám sem megfelelő.
2/8 anonim válasza:
Igen, én is ezt hallottam. Nekünk úgy ajánlották hogy tartsunk minimum 2 nap szünetet 1-1 együttlét alatt. Be tartottuk és már a 26. hétben vagyok. :-)
3/8 A kérdező kommentje:
Értem, csak nálunk az a baj, hogy a párom minden 3. nap dolgozik, és utána két napig otthon van, így igyekszünk együtt lenni mindkét napon. Mert ha csak egy nap lennék együtt, akkor csak 3 naponta lenne szex.
2012. máj. 12. 21:50
4/8 anonim válasza:
Mi mindennap együtt voltunk, rögtön sikerült a baba!!! Amíg betartottuk a 2 naponta való együttlétet, nem jött...
5/8 anonim válasza:
A világ legnagyobb tévhite, hogy gyakori együttlétből nem lesz baba!!
Mi naponta többször is voltunk együtt (hangulattól függően) amikor babát akartunk. Három gyerekünk fogant a próbálkozás legelső hónapjában. :-))
6/8 anonim válasza:
"A világ legnagyobb tévhite, hogy gyakori együttlétből nem lesz baba!!"
Senki sem állította, hagy nem lesz baba, hanem, hogy nem mindig jó ha túl gyakori az együttlét. Tekintve, h nem minden férfinak ugyanúgy működnek a heréi. Ezt pedig a meddőségi vizsgálatig nem lehet tudni. Ezért ajánlják a min. 2 naponta való együttlétet.
7/8 anonim válasza:
Valóban kicsit ronthatja a minőséget, de ettől még teherbe lehet esni. Mi elég aktívak voltunk, szinte minden nap együtt voltunk, néha többször is. Abbahagytam a fogamzásgátlót, de még kicsit későbbre terveztük, ezért gumival védekeztünk. A tabi utáni 2. ciklusban tartottam, mikor egyik este csináltuk gumival, és rövid időn belül (fél 1 óra múlva kb.) újra, de már elfogyott a gumi, úgyhogy arra a 2. alkalomra megszakítás lett volna, de annyira belemerültünk, hogy a párom elfelejtette kivenni. Nem is volt ehhez hozzászokva, mert előtte tabit szedtem, utána meg gumiztunk, szóval az a 2. adag bement. Másnap reggel éreztem is, hogy szúr a petefészkem, meg hát pont középidőben voltam. Mi is úgy voltunk vele, hogy lehet ebből úgy sem lesz semmi, mert elég sűrűn együtt voltunk akkoriban, meg az már a 2. volt, de végül így fogant meg a kisfiúnk. :)
8/8 anonim válasza:
Ha a férfi egészséges akkor tuti minden nap fullos katonái lesznek. Nekünk úgy sikerült a baba, hogy 1 hétig naponta 2-szer is együtt voltunk. Amíg naponta 1 szer semmi, egyik hónapban a 2 napost is kipróbáltuk, de az sem ért semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!