A tej fogyasztás tényleg gátol? -kerüld a tejtermékeket (a tejfogyasztás, a nők termékenysége drasztikusan csökken az életkor előrehaladtával) ezt egy cikkben olvastam! Légyszives cáfoljátok!
"a nők termékenysége drasztikusan csökken az életkor előrehaladtával"
EZ a része igaz, a tejfogyasztásnak semmi jelentösége.
Igaz lehet, imádom a sajtot, zabálom kétpofára, és még soha sem tudtam teherbe esni... (bár lehet, hogy ebbe az is belejátszik, hogy férfi vagyok, de biztos nem ez a lényeg, hanem a mértéktelen sajtfüggés, az...) Meg hát végülis, ha jól belegondolok, a csecsemők is egész nap csak tejet szlopálnak, és még csecsemőt sem láttam terhesen... szóval ebben biztos van valami... :))))
Könyörgöm, Kérdező, miért kell minden eszement baromságnak bedölni??? Vagy hallottál róla, hogy az alpesi országok (ahol évszázadok óta a tej a fő fehérjeforrás) kihaltak???
azta. a legkönnyebb lehurrogni a kérdezőt, pláne, ha lövésünk nincs a dologhoz, igaz???
kedves kérdező: laktózérzékenyként 2 hónap full laktózmentes étkezést írtak elő a kaáliban mielőtt elkezdenénk az első inszemet. röviden igen, lehet összefüggés, ha laktózérzékeny vagy (magyar lakosság 14%-a), habár még csak most folynak a vizsgálatok. anyagot, infót se nagyon találsz, akármilyen hihetetlen, még az interneten sem egyelőre, én is a meddőségi orvosomtól tudom, mert elmagyarázta, hogy miért van szükség erre a vizsgálatra.
Reggel (első étkezéskor) ne igyál tejet, joghurtot, és ne egyél gyümölcsöt sem. Ez nem laktóz- hanem inzulin miatt fontos, ha valaki babát szeretne és X hónap után sem jön össze.
Érdemes elmenni cukorterheléses vizsgálatra, ha mondjuk már egy éve próbálkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!