Elég fura kérdéssel fordulok hozzátok. Pár napja vettem észre hogy az egyik mellemböl tejszerü váladék jönn nyomás hatására. Babát szeretnék ez befolyásolja?
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 11:24
1/7 anonim válasza:
Igen,mert valószín valami nincs rendben a hormonjaiddal!Keress fel egy endodokit!
2/7 anonim válasza:
Konkrétan a prolaktin a felelős érte. Tényleg menj endokrinológushoz.
3/7 anonim válasza:
a magas prolaktinszint miatt nincs tuszoeres, igy nincs esely a teherbeesesre sem sajnos. mindenkeppen menj dokihoz. nekem is ez a bajom, mastodynon cseppeket javasolta elso korben, es mikor legutobb voltam, lehetett latni ero tuszot. nekem valszeg a szopatas utohatasa, te szoptattal mostanaban? lehet hogy meg nem allt vissza a ciklusod.
4/7 A kérdező kommentje:
Valamit nem értek.ha nincs tüszöérés akkor hogy van az hogy középidöben észleltem tojásfehérje váladékot????? Rendszeres a vérzésem 32 napos ciklusaim vannak.8 éve szültem.
2012. máj. 12. 13:16
5/7 anonim válasza:
Attól, hogy tüszőérés van, még nem feltétlenül biztos, hogy az ovuláció be is következik.
6/7 anonim válasza:
Igen, sajnos nálam is ugyanez volt (van). Mármint magas prolaktin (tejcsorgás nélkül), rendszeres ciklus, tojásfehérjés nyák középidőben, sőt pozitív LH teszt, az ovuláció mégis elmaradt.
Endokrinológushoz menj, és tud segíteni.
7/7 anonim válasza:
kedves utolso, hogyan derult ki hogy elmaradt az ovulacio? figyeltek a tuszoeresed? es ha volt akkor mi lett a ki nem repedt tuszovel? mert ugy tudom azok cisztava alakulnak, es folyamatos cikluszavart okoznak? hogy derult ki a magas prl? megmondom oszinten, nekem is lehet ez a bajom, de egyelore arra fogta a doki hogy a szoptatas miatt meg nem allt be a ciklusom, holott mar szoptatas alatt is rendszeres volt. aztan a mult honapban nem jott meg, egy teljes honap kimaradt, kiderult, hogy kesoi pé-m lett volna kb a 32. nap korul, de nem repedt meg a tuszo, ciszta lett belole, aztan meg alig akart megjonni. most egyelore szedem a mastodynt, bar a 11. napon mar 13 mm-es tuszot latott a doki, azert kerdezem, hogy elkepzelheto pl hogy megint nem repedt ki. bar a hom elkezdett szepen felfele menni amikor kellett. mindenesetre ha ebben a honapban is megint problema lenne, akkor nem hagyom hogylerazzon a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!