Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kaáliba, vagy valamelyik TB...

Kaáliba, vagy valamelyik TB támogatott meddőségibe menjünk?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, mert minden ismerősöm mást javasol.Hallottam már rosszat egyikről is, másikról is.
2009. jún. 25. 17:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Én oda kértem időpontot, ha aktuális lesz, ami közel van a lakhelyemhez (Bp.-en belül is), azután meglátjuk, hogy szükséges-e váltani.
2009. jún. 25. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a Káliba kértem időpontot a héten és július 31.én megyek első konzultációra. Ez magán klinika és azt mondják hogy mindenki nagyon rendes.
2009. jún. 25. 21:50
 3/4 anonim válasza:
megkérdezhetem hogy miket hallottál a Kálirol?(rosszra gondolok inkább)Én is nagyon gondolkodom egy időpont egyeztetésen.
2009. jún. 25. 22:10
 4/4 A kérdező kommentje:
A Bp. Kaáliról hallottam olyat, hogy futószalagon megy a rendelés. Egy ismerősömnek 3 lombik sem sikerült ott és még be is cisztásodott a kezelések hatására.
2009. jún. 26. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!