2 hónapja, hogy gyengébb a menzeszem. Mitől lehet gyengébb a menzeszem?
4 negatív terhességi tesztem volt. Van egy bal oldali 17 mm-es petefészek cisztám. És fogytam 15 kg-t. Szépen fokozatosan.
A menzesznél kevesebb a vér ürül ki belőlem. Viszont a színe normális, még alvadt vér is található...
Terhesség szerintetek kizárt?
Negatív teszttel és darabos vérzéssel szerintem nincs baba.
Akkor már a ciszta lehet az ok, de nem értek hozzá.
Az orvos mit mondd erről?
hogy csináljak tesztet. Valójában a cisztát csak múlthéten tudtam meg,mikor alhasi ultrahangon voltam.
Viszont hétfőn majd elmegyek orvoshoz,de azért szeretném tudni a véleményeket e dologról :)
Hirtelen fogyásnál felborulhat a hormonháztartás egyensúlya, ezért bármi zavar kialakulhat. Hasonló helyzetben voltam én is, csak nekem a fogyás után nem hogy csak gyengébb menzeszem lett, de pár hónapra ki is maradt. Már azt hittem terhes lettem, de végül gyógyszerrel meg kellett hozzák.
Azóta is vékony a méhnyálkahártyám, vannak olyan hónapok, hogy másfél napig van meg a menzeszem, ezért a teherbeesés is sokkal nehezebb.
köszönöm, amúgy nekem is volt,hogy kimaradt egy ciklusom
voltál orvosnál tegnap, és ő is a fogyásra fogta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!