Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 hónapja, hogy gyengébb a...

2 hónapja, hogy gyengébb a menzeszem. Mitől lehet gyengébb a menzeszem?

Figyelt kérdés

4 negatív terhességi tesztem volt. Van egy bal oldali 17 mm-es petefészek cisztám. És fogytam 15 kg-t. Szépen fokozatosan.

A menzesznél kevesebb a vér ürül ki belőlem. Viszont a színe normális, még alvadt vér is található...

Terhesség szerintetek kizárt?

2012. máj. 11. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Negatív teszttel és darabos vérzéssel szerintem nincs baba.

Akkor már a ciszta lehet az ok, de nem értek hozzá.

Az orvos mit mondd erről?

2012. máj. 11. 21:06
 2/4 A kérdező kommentje:

hogy csináljak tesztet. Valójában a cisztát csak múlthéten tudtam meg,mikor alhasi ultrahangon voltam.

Viszont hétfőn majd elmegyek orvoshoz,de azért szeretném tudni a véleményeket e dologról :)

2012. máj. 11. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Hirtelen fogyásnál felborulhat a hormonháztartás egyensúlya, ezért bármi zavar kialakulhat. Hasonló helyzetben voltam én is, csak nekem a fogyás után nem hogy csak gyengébb menzeszem lett, de pár hónapra ki is maradt. Már azt hittem terhes lettem, de végül gyógyszerrel meg kellett hozzák.

Azóta is vékony a méhnyálkahártyám, vannak olyan hónapok, hogy másfél napig van meg a menzeszem, ezért a teherbeesés is sokkal nehezebb.

2012. máj. 14. 13:24
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm, amúgy nekem is volt,hogy kimaradt egy ciklusom

voltál orvosnál tegnap, és ő is a fogyásra fogta.

2012. máj. 15. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!