Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges a teherbeesés?

Liz* kérdése:

Lehetséges a teherbeesés?

Figyelt kérdés

04.21én szeretkeztünk a barátommal, behatolás történt de nem élvezett el bennem.

Előtte levő napokba futottam és megterheltem magam ezért "megjött", pedig 04.09én jött meg előtte. az aktus után 1hétig pecsételő, enyhe barnás véres vérzésem volt elhalt petesejtekkel. Kicsit utána jártam a teherbeesés jeleinek (kimerültség, fejfájás, gyakori vizelés, undorodás/kívánás, mellek fájdalma) egyiket sem észleltem de még is félek. 18/L

2012. máj. 10. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Elhalt petesejtekkel? Szerintem néz még ennek a témakörnek jól utána és csak utána szexelj!

Ha elélvezés nem történt, akkor nagyon csekély az esélye a teherbeesésnek, de a gumi nélküli aktus annál jobban növeli a betegségek esélyét. Az enyhe barnás vérzés lehetett peteérés jele, habár 1 hétig tartó alaklom elég hosszú. Javaslom, hogy a következő mensid esedékes napján csinélj egy tesztet. Ha pozi, akkor orvos. Ha nega, akkor várj, hátha rendeződik magától a ciklusod. Ha mégegyszer megismétlődik a pecsételés, akkor menj el a dokihoz.

2012. máj. 10. 20:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez az "elhalt petesejtek" nagyon durva. Azok méhnyálkahártya darabok lehettek, nem petesejtek.

Szerintem a sok sport egy kicsit megkavarta a ciklusodat.

2012. máj. 10. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!