Menstruációm 15. napján vagyok mikor kezdjem el inni a palástfű teát?
Figyelt kérdés
Ülőfürdőt alkalmazzak vagy ne?Szerintem már volt pé.-m ma felment a hőm.2009. jún. 25. 09:32
1/4 anonim válasza:
mióta magas a hőd? ha 2-3 nap egyfolytában, akkor elkezdheted. miben akarsz ülőfürdőzni?
2/4 anonim válasza:
A ciklus 2. felétől szokták és fürdőzz is.
3/4 A kérdező kommentje:
Ilyen volt a hőm:
20.-0:36.7
21.-e:36.8
22.-e:36.6
23.-a:36.8
24.-e:36.5
2ma:36.8
Olvastam hogy létezik ülőfürdő palástfű teát kell felfőzni és a fürdővízbe önteni.
2009. jún. 25. 09:36
4/4 anonim válasza:
szerintem még nem biztos, hogy volt pé-d, mindenképpen várd meg a köv. két napot, ha magasabb lesz a hőd, akkor elkezdheted inni.
szerintem az ülőfürdőnek gyulladásos esetekben van haszna (bevallom, én még csak a cickafark esetében hallottam, hogy alkalmazzák). a tea biztos, hogy hatásosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!