Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek és mikor jár a passzív...

Kinek és mikor jár a passzív táppénz? Ki fizeti és mennyit? 28 hkm

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 20:17
1 2
 11/14 sumergo ***** válasza:
Ilyen esetben nem szabadott volna még táppénzre menned, tudom, ez már nem vigasz, de előre kellett volna érdeklődnöd! Esetleg nem tudnád a munkáltatóddal megbeszélni, hogy valami könnyű munkát adjon, amit el tudsz látni? Csak 6 hetet kellene kibírnod, akkor a 40. hétig már kapnál újra táppénzt!
2012. máj. 9. 22:19
 12/14 A kérdező kommentje:
De muszáj volt eljönnöm táppénzre, mert akkor semmi pénzt nem kaptam volna. Sajnos nem tudok 6 hétig sem ott dolgozni, mert fizikai munka volt vegyszerekkel, egész napos állással. Mi történne amúgy a 6 hét letelte után, hogy újra kapnám?
2012. máj. 9. 22:33
 13/14 sumergo ***** válasza:
Ha dolgoztál volna, nem kaptál volna pénzt?
2012. máj. 10. 06:36
 14/14 A kérdező kommentje:
De ha egyszer el kellett jönnöm, mert terhes lettem, akkor mit kellett volna mégis csinálnom táppénz helyett? Ha nem adok oda a munkáltatónak táppénzes papírt, csak egyszerűen odaállok elé, hogy terhes vagyok, szépen kirúg, nem?
2012. máj. 10. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!