Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit neznek egy hormonvizsgalaton?

Mit neznek egy hormonvizsgalaton?

Figyelt kérdés

Jovo heten megyek vervetelre...Masfel eve szultem,azota minden mensi utan meg 9-10napig barnazok.Januarban ismet terhes lettem,de sajnos elveszitettuk a babat,kikapartak,de a mensim ugyanolyan,5nap normalis verzes,10nap barnas pecseteles.A doki,akinel szultem tobbszor megvizsgalt,es azt mondta minden rendben,a fogamzasgatlo helyrehozhatna a problemamat,de en nem akarom szedni,amig nem lesz meg egy babank.Most mas dokihoz jarok,mivel elkoltoztunk,o azt mondja hormonalis problemaim lehetnek,ez a keddi vervetelbol kiderul.

Gondolom gyogyszeres kezelest kapok majd,ha baj van,ugye?Ugy szeretnenk kistesot,de felek,biztosan azert is veteltem el,mert nincs minden rendben velem,pedig az elso terhessegem teljesen komplikaciomentes volt,es egeszseges fiam szuletett.

Bocs,hogy hosszu voltam,csak kivancsi vagyok,mit is neznek egy ilyen vizsgalaton.Ha esetleg tudja valaki,elore koszonom a valaszat!

2012. máj. 8. 13:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Megnézik a 3. és a 21. napon a fontosabb hormonokat Elsősorban LH, FSH, a 3. napon, hogy van-e peteérés. Aztán a 21. napon hogy elég-e a progeszteron-szinted. Aztán néznek prolactint, nem-e magas, szoptatás után előfordulhat, és tesztoszteront is.

Fontos még, hogy pajzsmirigy-hormonokat is nézzenek, mert az is okozhat pecsételést.

2012. máj. 8. 15:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom! :)
2012. máj. 8. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!