Olyan őrjítő ez a várakozás! Van még valaki aki 10. ére nem várja?
Első vagyok. csak hőmérőzöd magad??
én vettem mini ovulációs mikroszkópot. ( ami megmutatta peteérés után pár nappal , hogy babát várok )
vettem még ovus tesztet és volt ovus fájdalmam is. így 2x jött össze a baba! ha kell segítség, nyugodtan írj akár privit is!!!!
Basszus, két napja nekem is megjött és ezen a két napot full pozitív, 100%-osan pozitív a PG/53-as ovu teszt.
ekkora becsapást! Soha ilyen pozitív nem volt még. Gyorsan megcsináltam egy hagyományos LH tesztcsíkot, és az negatív lett.
ennyit arról a vacak mikroszkópos páfrányos tesztről.
Eddig védtem, dícsértem, én hülye meg ez alapján akcióztam.
Most a rendes LH tesztet fogom nézni, lehet, hogy nem fog becsapni úgy, mint ez a vacak :(
"én vettem mini ovulációs mikroszkópot. ( ami megmutatta peteérés után pár nappal , hogy babát várok )"
Az hogy mutatta meg neked,hogy babád lesz?? A PG53-as mikroszkóp elvileg csak azt mutatja,hogy mikor van az embernek peteérése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!