Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lindynette 20 szedésekor, a...

Nikolett_'90 kérdése:

Lindynette 20 szedésekor, a középidőben, elkezdtem görcsölni, úgy mint menstruációkor. Mitől?

Figyelt kérdés
Nem sokáig tartott csak kb. 5 percig. Azóta csak érzem a méhem. Kb. 1éve szedem, mindennap beveszem,(nem 1 időben), szerintetek mitől lehetett? Felfázás? Nem járok sűrűn wc-re. Veletek volt már ilyen? Köszi a válaszokat! (22)

2012. máj. 7. 22:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Az, h nem egy időben, mit jelent nálad? Egyik nap reggel, másik nap este? Mert, ha így lenne, akkor az bizony nem tesz jót neked, okozhat gondokat.
2012. máj. 7. 22:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem. Hát nem egy időpontban, igen, ezt kellett volna írnom. Van úgy h. este 8 kor veszem be, van hogy 9 kor, fél 10 kor.
2012. máj. 7. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja, tehát nincs közte irdatlan sok óra, csak max 1-2? Az annyira nem vészes, de igyekezz a lehető legpontosabban bevenni. A görcsre így nem adnám egyértelműen azt a választ, hogy most ovulációd lenne. Ha kényelmetlennek vagy aggasztónak érzed, akkor megnyugtatás képpen jobb elmenni az orvoshoz. De az is lehet, hogy a beleid és annak tartalma nyomják a méhet. Az is olyan görcsszerű érzés.
2012. máj. 7. 23:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2012. máj. 7. 23:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ugyan ezt szedtem régen!A táskámban volt,így esélyem sem lett volna ottfelejteni valahol!A telót beállítottam egy olyan időpontra amit minden napra alkalmasnak találtam!Este 8 volt azt hiszem!Szóval a teló csörgött és meg kaptam is elő!Nekem is volt mikor elfelejtődött de ha 12 órán belül pótlod akkor semmi gond!A görcs lehet erőlködéstől,peteéréstől...de szerintem semmi probléma nincs vele,ha csak 5 percig tartott!
2012. máj. 8. 07:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha rendszeresen szedi a gyógyszert, akkor peteérés NINCS a dologban :) Ugyanis a gyógyszer lényege, hogy meggátolja azt.
2012. máj. 8. 07:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nekem egy orvos azt mondta,hogy ennek a gyógyszernek alacsony a hormontartalma, hogy mire elérek a 7 napos szünethez már nem véd. Azért kérdeztem meg, mert attól félek, hogy valami cisztám lett.. soha nem görcsöltem csak mensi elött, de ahhoz még van 2hetem

2012. máj. 8. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!