Gabriel lh teszt csak majdnem pozi de egy érzékenyebb meg már pozi. Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Azt hittem a gabriel jó, de utána láttam csak, hogy ez nem is olyan érzékeny mert csak 30as, és a netes meg10es.Szóval most nem tudom, hogy akkor most ez már azt jelenti, ogy itt az idő vagy sem.
Valahol azt irják, hogy jobb ami kevésbé érzékeny mert az tuti csak akkor mutat ha már pozi, valahol meg azt hogy a gabriel az nem is jó.
Most akkor a köv. 2 nap a termékeny?
2012. máj. 7. 11:08
1/3 anonim válasza:
Igen!Mától 2 naponta legyetek együtt!Drukkolok!
2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen már az is csoda, hogy mutat valamit az lh teszt. 4 éve nem mensizek, nemrég megműtöttek és most megjött 28 napra szóval most félidőben hátha sikerül. Pozi lh tesztet még életemben nem láttam sajnos.
2012. máj. 7. 11:12
3/3 anonim válasza:
Na..pozitív!Drukkolok,hogy összejöjjön!Adjatok bele apait-anyait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!