Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogi abbahagyása után megjött...

Fogi abbahagyása után megjött a megvonásos, aztán 37 nap múlva a rendes mensi, de csak pár napig tartott, egy nap nagyon erős volt, aztán meg csak pár csepp, utána pedig nagyon fáradékony voltam meg hányingerem is van. Ez csak a fogi utóhatása?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 14:03
 1/9 A kérdező kommentje:
36 napon teszteltem negatívat
2009. jún. 24. 14:04
 2/9 anonim ***** válasza:
igen... (főleg, ha a teszt sem pozitív) és sajnos még lehet, hogy hónapokig így lesz :(
2009. jún. 24. 14:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy így még azt sem tudom pontosan kiszámolni hogy mikor lesz leközelebb mensi, peteérés stb...hát ez elég elkeserítő,de azért még van remény ugye?
2009. jún. 24. 14:33
 4/9 nini24 ***** válasza:

Szia!

Sztem is csak tisztul a szervezeted! Én jan végén hagytam abba, megjött a megvonásos, majd a köv hónapban percre pontosan, azóta egyszer 60! napra, most meg az 58. napon járok, de még peteérésem sem volt sztem, és mensinek jele sincs! :( Szóval időt kell adni (utálom ezt mondani, mert én sem bírok magammal!) :( A dokim azt mondta, ha megjön, ad peteérés serkentő gyógyszert! Gondolom clostyra gondolt! Jófej, ha megjön! És vajon mikor fog??? Ne haragudj, hogy kiakadtam, kívánom, hogy te ne járj így :( Milyen gyógyszert szedtél?

Puszi!

N

2009. jún. 24. 18:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Szia! Yasminelle-t szedtem,állítólag ennek elég alacsony a hormontartalma.Hát kiváncsi leszek hogy legközelebbre mikor fog megjönni.Kb a cilus felénél nagyon érzékeny volt a mellem meg görcsölgetett a hasam is,gondoltam megjön,és nem..de a teszt is nega lett.Remélem hamarosan szerencsével járunk:-) te milyen gyógyszert szedtél? Én nem is figyeltem a se a hőmet se folyást ilyesmik..
2009. jún. 24. 18:16
 6/9 Kathrin01 ***** válasza:
Én is amikor abbahagytam a fogit, megjött a megvonásos, és nekem is most 37 nap után kicsit vérzek, de nagyon gyengén. Tesztjeim - lettek:(. Remélem nekem is rendbe jön a ciklusom.
2009. jún. 24. 19:34
 7/9 nini24 ***** válasza:

18:08as vagyok. Cipromixet sedtem, a lehető legrosszabbat! :( De ha akkor ezt tudtam volna... Bár csak kevesebb mint1 évig szedtem azt, előtte Melianet szedtem. Remélem hamar sikerrel járunk :) Drukkolok!

N

2009. jún. 25. 09:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Remélem tényleg hamarosan mi is már arról számolhatunk be hogy pozitív lett a teszt!!!
2009. jún. 26. 11:47
 9/9 A kérdező kommentje:
sajna 37 napra megjött
2009. júl. 21. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!